Rezervišite Vaš let
Više opcija


Majami

Putovanje u Majami avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Majami - smešten u jugoistočnom delu američke savezne države Florida, jedan je od najpopularnijih gradova u Americi. Saut Bič je mesto svih bitnih gradskih zbivanja i ova oblast je poznata po šopingu i žurkama. Atlantsku obalu Majamija karakterišu nestvarno lepe plaže, pa je poznat i kao destinacija za letnji odmor. Glavni deo grada se nalazi na zalivu Biskejn koji ima mnogo veštačkih ostrva, od kojih je najpoznatije Majami Bič. Majami obiluje kulturnim i zabavnim atrakcijama namenjenim turistima iz svih krajeva sveta. Kao jedan od najbogatijih svetskih gradova, idealna je lokacija i za one koji žele komfor i pravi luksuz.

Beograd Majami let

Let od Beograda do Majamija na Floridi podrazumeva minmum jedno presedanje, jer direktna avionska linija ne postoji. U najpovoljnijem slučaju, kada pauza između letova nije predugačka i kada aerodrom na kojem presedate nije predaleko od Beograda ili Majamija, putovanje može da traje i oko 13 sati.


Avio karta Beograd - Majami

Avionsku kartu za let od Beograda do Majamija jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte za Majami, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Floride, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Da proverite cenu povratne karte do Majamija obeležite odgovarajuće polje u pretraživaču. 


Vreme u Majamiju

Prosečna temperatura u Majamiju iznosi 24 stepena, što ukazuje na to da, kad god došli u posetu, u ovom gradu će vas dočekati lepo vreme. Od marta do maja su temperature umerenije, a tokom letnjih meseci rastu i moguće su padavine pa tada obično i cene smeštaja i avionskih karata opadaju.


Beograd - Majami vremenska razlika

Vremenska razlika između srpske prestonice i glavnog grada Floride je -6 sati, pa je potrebno pomeriti časovnik unazad dok boravite u Majamiju. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Majami online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Majami online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MAJAMIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Majamiju

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

5 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

35 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.45 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.