Rezervišite Vaš let
Više opcija


Malaga

Putovanje u Malagu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Malaga - smešten na krajnjem jugu Španije, u Andaluziji, ovaj šarmantni mediteranski grad ima mnogo toga da ponudi brojnim posetiocima. Granada je smeštena na takozvanoj Obali sunca, pa ne čudi da je ovde u najvećem delu godine sunčano i lepo vreme. Prepoznatljiva je po širokim avenijama, drvoredima visokih palmi uz more, kao i po uređenim parkovima i vrtovima sa fontanama i raznim tropskim rastinjem. Malaga je tako locirana da za sat vremena autobusom možete stići do Granade, Sevilje, Marbelje ili Kordobe. Za razliku od klasičnih turističkih mesta, Malaga je grad koji živi i normalno funkcioniše tokom cele godine.

Beograd - Malaga letovi

Direktna avionska linija ne postoji, ali svakodnevno iz Beograda do Malage možete stići sa usputnim presedanjem. Brojne avio kompanije imaju direktan let do Malage sa različitih aerodroma u Evropi sa kojima je beogradski aerodrom dobro povezan. Pa tako od Beograda do Malage u proseku možete stići za oko 5 do 6.5 sati.


Avio karte za let Beograd - Malaga

Avionsku kartu za Malagu vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Malage, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Najbolje vreme sa letovanje u Malagi

Kako je Malaga grad sa veoma puno sunčanih dana, letovanje je moguće tokom cele godine. Očekivano, visoka sezona je u junu, julu i avgustu kada definitivno ima najviše sunca i dani su veoma topli. Ali za mnoge, period od decembra do februara je idealan period za letovanje u Malagi jer sunca ima sasvim dovoljno a temperature, iako su sigurno niže od letnjih, uglavnom su više od onih od kojih želite da pobegnete tokom letnjih meseci.


Kako da kupim avio kartu za Malagu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Malagu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MALAGI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Malagi

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

15 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.30 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.