Rezervišite Vaš let
Više opcija


Maldivi - Male

Putovanje na Maldive avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Male - glavni grad Maldiva, ostrva u Indijskom okeanu, poznatim po prelepim plažama sa belim peskom i neverovatnim morskim svetom. Prestonica ostrva nije previše interesantna turistički, jer nema spomenute plaže niti rajske predele koje očekuju svi koji se upute na Maldive. Ali ako imate vremena, iskoristite da se prošetate Maleom gde ćete kroz brojne spomenike spoznati plemićku prošlost grada. Internacionalni aerodrom se nalazi na posebnom ostrvcetu, odmah uz glavni grad. Maldivi su idealna destinacija za sve koji žele pravi odmor i uživanje u nestvarno lepoj prirodi poznatih koralnih ostrva.

Let do Maldiva

Od Beograda do Malea, glavnog grada Maldiva, ne postoji direktna avionska linija. Ipak, zahvaljujući brojnim prevoznicima koji nude letove sa presedanjem na toj relaciji, sve je lakše stići do ovih rajskih ostrva.

Najkraće trajanje putovanja je oko 12 -13 sati, a podrazumeva dva leta i pauzu do tri sata.


Beograd → Male avio karte

Avionske karte za putovanje na Maldive možete kupiti za letove nekoliko avio kompanija koje poleću sa beogradskog aerodroma. Kako direktna linija ne postoji, broj presedanja kao i aerodromi na kojima se vrši konekcija zavise od prevoznika za kojeg se odlučite.

Najkraće letove nude kompanije Turkish Airlines, Etihad, flydubai i Qatar Airways, sa presedanjem u Istanbulu, Abu Dabiju, Dubaiju i Dohi.


Cena avionske karte za Maldive

Zbog sve većeg broja letova za Male iz brojnih evropskih gradova, cena avio karte za Maldive je sve pristupačnija.

Ponudu avio karata za letove od Beograda do Maldiva možete pronaći na našem sajtu. Cenu, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite da kupite jeftinu kartu za Male, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. 


Sezona na Maldivima

Klima na Maldivima je takva da je praktično tokom cele godine moguće da uživate u lepom vremenu, samo zavisi na kojem se ostrvu nalazite, odnosno da li ste na jugu ili severu zemlje. Statistički, najsunačaniji meseci su januar, februar, mart i april, ali to ne znači da i tokom ovih meseci zasigurno neće biti kišnih dana. Svakako, bilo da je sunce ili kiša, ništa ne može da umanji lepotu ovih ostrva niti da upropasti uživanje koje je ovde zagarantovano. 
Ukoliko vam je potreban i smeštaj za boravak na Maldivima, pogledajte našu ponudu ovde.


Kako da kupim avio kartu do Maldiva online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Male online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MALDIVIMA

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Maldivima

VALUTA

Maldivska ruplja (MVR)

PIVO

0.5 lit

54 MVR

RESTORAN

Prosečan

restoran

210 MVR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

25 MVRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.