Rezervišite Vaš let
Više opcija


Malme

Putovanje u Malme avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Malme - treći po veličini grad u Švedskoj, smešten je na krajnjem jugu države. Od danske prestonice Kopenhagena razdvojen je moreuzom Eresunda. Gradski centar i trg Stortorget je jedna od glavnih atrakcija za turiste, a okolo se nalazi stari grad. U blizini je i Lila Torg, mali boemski trg sa dosta kafića i restorana. Malme je interesantan i po tome što leži na nekoliko kanala. Najveći park u gradu je Kungsparken sa jezercetom i vetrenjačom iz IX veka. Ako poželite more, na oko pola sata od centra nalazi se Ridersborg obala, jedno od lepših švedskih kupališta.

Beograd - Malme letovi

Od Beograda do Malmea je vrlo jednostavno stići letovima low cost kompanije Wizz Air. Ovo je ujedno i jedini prevoznik koji u ponudi ima redovnu direktnu liniju između ova dva grada. Letovi su planirani za više dana u nedelji. Direktan let od Beograda do Malmea traje dva sata i 20 minuta.


Niš - Malme letovi

Putnicima iz Niša je takođe na raspolaganju direktan let do Malmea, low cost kompanijom Wizz Air. Letovi Niš - Malme su planirani dva puta nedeljno i putovanje u proseku traje dva sata i 25 minuta.


Avio karte za Malme

Avio kartu za Malme, sa polaskom iz Beograda ili Niša, vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Kako direktne letove sa beogradskog i niškog aerodroma obavlja low cost kompanija Wizz Air, zbog niže cene karte dešava se da putnici za Kopenhagen lete do Malmea pa vozom odlaze do krajnjeg odredišta.

Cenu avio karte do Malmea, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Švedske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kako da kupim avio kartu za Malme online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Malme online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MALMEU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Malmeu

VALUTA

Švedska kruna (SEK)

PIVO

0.5 lit

66 SEK

RESTORAN

Prosečan

restoran

300 SEK

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

25 SEKCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.