Rezervišite Vaš let
Više opcija


Malta

Putovanje na Maltu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Malta – mali arhipelag na samom jugu Evrope. Republiku Maltu čini nekoliko ostrva, a naseljena su samo tri – Malta, Gozo i Komino. Ovo je najgušće naseljena evropska država. Poznata je po prelepim plažama, kristalno čistom moru, čarobnim srednjevekovnim gradovima, ali i dobrom provodu. Valeta je prestonica, a ujedno i istorijski i kulturni centar sunčanog ostrva Malta.

Gde se nalazi Malta

Malta se nalazi u središnjem delu Sredozemnog mora, južno od Sicilije a istočno od Tunisa.


Avio karte Beograd – Malta

Od Beograda do Malte, avionom se stiže za nepuna dva sata. Avio karte za direktan let do Malte nude dve avio kompanijeWizz Air i Air Serbia. Broj letova tokom godine varira, pa predlažemo da na ovom sajtu proverite red letenja i cenu karte za željene datume.


Air Serbia letovi Beograd – Malta

Letove za Maltu, Air Serbia nema tokom cele godine. Letovi na ovoj relaciji su planirani samo od sredine juna do sredine septembra. U tom periodu, polasci su svakog utorka, četvrtka i subote. Trajanje leta do Malte je 1 sat i 55 minuta. Sletanje je na jedini aerodrom na Malti, oko deset kilometara udaljen od glavnog grada Valeta.


Wizz Air letovi Beograd – Malta

Low cost avio kompanija Wizz Air tokom cele godine ima polaske iz Beograda za Maltu. Od aprila do novembra, postoje tri leta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom. Ostalim mesecima, sredom nema letova. Trajanje leta je 2 sata i 5 minuta. Dolazni aerodrom je takođe međunardoni aerodrom na Malti. Cene avio karata su više tokom letnjih meseci, kada je i broj putnika povećan pa se savetuje da na vreme kupite svoju kartu ukoliko planirate letovanje na Malti.

Direktan let Niš - Malta

Sa niškog aerodroma moguće je direktnom avionskom linijom leteti do Malte, odnosno njenog glavnog grada Valete. Letovi su planirani dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom i prevoznik je Ryanair. Trajanje direktnog leta od Niša do Malte je dva sata.


Kako da kupim avio kartu do Malte online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Maltu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MALTI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Malti

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.