Rezervišite Vaš let
Više opcija


Mančester

Putovanje u Mančester avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Mančester - treći po veličini grad u Engleskoj, poznat je po jednom od najboljih fudbalskih klubova ali i po tome što je ovo grad sa najbrojnijom studentskom populacijom u Evropi. Interesantno je da se u Mančesteru može čuti više od 153 jezika. Ovo je grad koji će vas osvojiti kulturom, umetnošću, raznolikošću, neobičnim barovima i brojnim klubovima. Jedna od najzanimljivijih gradskih lokacija je Castlefield, nekada rimsko utvrđenje a sada sedište barova i restorana i slikoviti deo sa brojnim kanalima, vijaduktima i mostovima koji svedoče o istoriji grada. Ako ste u prilici posetite i stadion Old Traford, omiljeno mesto navijača čuvenog Mančester Junajteda.

Let Beograd - Mančester

Direktan let od Beograda do Mančestera ne postoji, pa putovanje u ovaj engleski grad znači i minmum dva leta. Polasci su svakog dana, ali u zavisnosti od kompanije za koju se odlučite, zavisi i koliko će trajati let i na kom aerodromu se vrši konekcija. Trenutno najkraće letove na ovoj relaciji nude kompanije Lufthansa, SWISS, Austrian i Air Serbia.Avio karta za let Beograd - Mančester

Cenu avio karte do Mančestera, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Kartu vrlo jednostavno možete kupiti prateći instrukcije na pretraživaču.

Ukoliko želite povoljne karte do Engleske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte do Birmingema, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Viza za Englesku

Građanima Republike Srbije neophodna je viza za ulazak u Englesku. Kako su vize različite u zavisnosti od svrhe putovanja, savetujemo da se o svim potrebnim dokumentima unapred raspitate u nadležnoj ambasadi.


Kako da kupim avio kartu za Mančester online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Mančester online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MANČESTERU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Mančesteru

VALUTA

Britanska funta (GBP)

PIVO

0.5 lit

4 GBP

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 GBP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.80 GBPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.