Rezervišite Vaš let
Više opcija


Manila

Putovanje u Manilu (Filipini) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Manila - glavni grad Filipina i najveća filipinska luka. Rekom Pasig, grad je podeljen na dva dela - severno od reke je novi i urbani, a južno stari deo grada. Manila je i najveći industrijski centar države. U samom gradu nema plaža na kojima biste mogli da se kupate, ali u obližnjim mestima (do kojih se stiže metroom) situacija je drugačija i plaže su lepe i pristupačne. Prestonica Filipina ima dosta atrakcija privlačnih turistima, a neke od najznačajnijih su: Narodni muzej, Malacanang palata - zvanična rezidencija predsednika Filipina, Zlatna džamija, Akva-park Manila… Lokalci najčešće izlaze u takozvane “pivske bašte”, a popularna zabava stanovnika Manile su karaoke.

Avio karte Beograd – Manila

Od Beograda do Manile, glavnog grada Filipina, ne postoji direktna avionska linija.

Za putovanje između navedenih gradova potrebna su minimum dva leta. Brojne avio kompanije koje poleću sa beogradskog aerodroma, nude letove do gradova odakle putnici prelaze na let za Manilu.
Trajanje leta, aerodrom na kojem se vrši konekcija kao i dužina pauze između letova, zavisi od samog prevoznika.

Prema aktuelnom rasporedu letova, najkraće putovanje do Manile imaćete ako se odlučite za Turkish Airlines. Ova avio kompanija, na putu od Beograda do Manile ima samo jednu konekciju u Istanbulu, koja traje dva sata i 45 minuta.

Kupovinu avionske karte za let od Beograda do Manile na Filipinima, možete izvršiti na našem sajtu. Pogledajte i uputstvo kako kupiti avionsku kartu.

 

Cena avionske karte za let do Manile

Cenu avio karte od Beograda do Manile, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Manile, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Manilu, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vremenska razlika između Beograda i Manile

Vremenska razlika između Beograda i Manile je +6 sati, kada je u našem delu sveta na snazi letnje računanje vremena, a zimi je ta razlika jedan sat manja. To znači da, ako putujete na Filipine, časovnike treba da pomerite unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Manilu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Manilu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MANILI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Manili

VALUTA

Filipinski pezo (PHP)

PIVO

0.5 lit

60 PHP

RESTORAN

Prosečan

restoran

500 PHP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

20 PHPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.