Rezervišite Vaš let
Više opcija


Maputo

Putovanje u Maputo, Mozambik – avio karte, cene, korisne informacije...

Maputo - glavni i najnaseljeniji grad Mozambika. Smešten iznad zaliva, sa širokim avenijama i mediteranskom arhitekturom, jedan je od najatraktivnijih prestonica cele Afrike. Maputo je veoma razvijen grad pa ćete ovde naći veliki broj hotela, restorana, kafića i dobro opremljenih prodavnica i supermarketa. Prestonica je definitivno jedan o skupljih gradova u Mozambiku ali i dalje spada u destinacije pristupačne i onima sa manjim budžetom. Na putovanju u Mozambik, ne propustite Maputo, jer ćete kroz njega suštinski upoznati i osetiti celu državu.

Avio karte Beograd – Maputo

Velika udaljenost ova dva grada svakako znači i dugo putovanje, iako je u pitanju putovanje avionom. Direktan let od Beograda do Maputa ne postoji, te veći broj presedanja i duže pauze svakako utiču na dužinu celokupnog putovanja.

Qatar Airways je jedina avio komanija koja nudi let od Beograda do Maputa sa samo jednim presedanjem, u Dohi. Ako je zaustavljanje u Dohi 8 sati, putovanje od Srbije do Mozambika će trajati oko 22 sata.


Viza za Mozambik

Svim putnicima koji poseduju pasoš republike Srbije potrebna je viza za boravak u Mozambiku. Ukoliko je putovanje preko Južnoafričke Republike, onda je potrebna i tranzitna viza za ovu državu. Predlažemo da se pre putovanja raspitate o potrebnim dokumentima u Ambasadi Mozambika koja se nalazi u Parizu.


Vremenska razlika između Beograda i Maputa

Vremenska razlika između Srbije i Mozambika iznosi +1 sat, što znači da je u Maputu jedan sat unapred u odnosu na Beograd. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Mozambika online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Maputo online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MAPUTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Maputu

VALUTA

Mozambički metikal (MZN)

PIVO

0.5 lit

60 MZN

RESTORAN

Prosečan

restoran

1.050 MZN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

10 MZNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.