Rezervišite Vaš let
Više opcija


Marakeš

Putovanje u Marakeš avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Marakeš - jedan od najvećih gradova Maroka, po mnogo čemu je poseban i često se svrstava u neke od najinteresantnijih gradova sveta. Marakeš je poznat po predivnim marketima, velikim trgovima, gastronomiji, jedinstvenim vrtovima… Nazivaju ga i Crveni grad zbog zidova koji su pravljeni od crvenog blata, a danas se od tog materijala mogu videti spomenici i građevine stare i po nekoliko vekova. Najbolji pogled u celom gradu, pruža se iz kafea France, na Jemaa el Fina trgu. U starom gradu Marakeša šetajte uzanim ulicama koje podsećaju na lavirint. Ovde možete kupiti parfeme, začine, povrće ali ćete imati priliku i da posmatrate zanatlije kako prave predmete od kože i platna.

Beograd - Marakeš letovi

Marakeš je od Beograda udaljen 2.860km vazdušnom linijom. Za putovanje avionom potrebna su dva leta jer direktna linija ne postoji. U zaviosnosti od konekcija, putovanje ukupno može da traje od 6.5 do 10 sati. Kada su konekcije kraće, može da se desi da let sa dva ukupno traje kraće od leta sa jednim presedanjem.


Avio karte Beograd - Marakeš

Avionsku kartu za let od Beograda do Marakeša, vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Marakeša, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Maroka, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Marakeš, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kada putovati u Marakeš?

U Marakešu je najlepše boraviti u  periodu od marta do maja kao i od septembra do novembra. Temperature su tada znatno prijatnije nego tokom vrelog leta, a i broj turista je manji pa su i cene niže.


Viza za Maroko

Građanima republike Srbije je neophodna viza za ulazak na teritoriju Maroka. Savetujemo da svu potrebnu dokumentaciju za putovanje proverite kod nadležne ambasade ili konzulata.


Kako da kupim avio kartu za Marakeš online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Marakeš online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs

KRATKE ČINJENICE O MARAKEŠU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Marakešu

VALUTA

Marokanski dirham (MAD)

PIVO

0.5 lit

30 MAD

RESTORAN

Prosečan

restoran

70 MAD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 MADCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.