Rezervišite Vaš let
Više opcija


Mauricijus

Putovanje na Mauricijus – avio karte, cene, korisne informacije...

Ostrvo Mauricijus – tropski raj koji će vam zauvek ostati u sećanju. Mauricijus se nalazi u jugositočnom Indijskom okeanu, okruženo morem nestvarno tirkizne boje, koralnim grebenom i prekriven bujnom vegetacijom. Najveću površinu ostrva zauzimaju plantaže šećerne trske, što ne čudi ako se uzme u obzir da je ovo ostrvo svetski poznat proizvođač šećera. Na Mauricijusu vam sigurno neće biti dosadno, bez obzira da li užvate u kupanju i uživanju na rajskim plažama, obilascima nestvarnih botaničkih bašta ili u lokalnim specijalitetima. Jednom kada posetite Mauricijus, pamtićete ga zauvek.

Beograd – Mauricijus trajanje leta

S obzirom da od Beograda do Mauricijusa ne postoji direktan let, za ovo putovanje potrebno je odvojiti više od deset sati. Ukupno trajanje leta zavisi od broja presedanja kao i od dužine pauza na usputnim aerodromima.


Avio karte Beograd - Mauricijus

Avio komanije Austrian Airlines, Alitalia, Turkish Airlines i Lufthansa imaju najveći broj letova iz Beograda do Mauricijusa.
Dolazni aerodrom na Mauricijusu za medjunarodne letove je Sir Seewoosagur Ramgoolam, koji se nalazi na oko 40 km od glavnog grada ostrva- Port Luis.


Klima na Mauricijusu

Na Mauricijusu leto traje od novembra do aprila. Najtopliji meseci su decembar, januar i februar. Klima je takva da kiša često pada, a najviše padavina ima u februaru i martu. Od maja do oktobra vreme je hladnije.
Za vas organizujemo avio karte + prevoz + transfer + smeštaj, pogledajte ponudu smeštaja na Mauricijusu


Vremenska razlika Beograd – Mauricijus

Vremenska razlika između Beograda i Mauricijusa iznosi +3 h. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Mauricijusa online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Mauricijus online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MAURICIJUSU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Mauricijusu

VALUTA

Mauricijska rupija (MUR)

PIVO

0.5 lit

90 MUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

600 MUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

34 MURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.