Rezervišite Vaš let
Više opcija


Mikonos

Putovanje na Mikonos avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Mikonos - najpopularnije kosmopolitsko ostrvo, smešteno je u srcu arhipelaga Kikladi. Glavni grad ostrva nosi isto ime i poznat je po svojoj živopisnoj arhitekturi. Uske uličice, nizovi belih kuća sa živopisnim vratima i prozorskim okvirima, ljubičasti cvetovi bugenvileje, skrivene crkve, samo su deo onoga što će vas ovde dočekati. Jedan od najlepših delova ostrva je okrug iz 18. veka- Alefkantra ili "Mala Venecija". Zbog raznovrsnog noćnog života, Mikonos često porede sa Ibicom i za mnoge je upravo provod razlog da dođu na ovo prelepo ostrvo. Ali Mikonos je destinacija i za one koji žele da uživaju u ostalim lepotama- plaže sa zlatnim peskom i kristalno čistom vodom su prirodni adut ostrva.

Beograd – Mikonos letovi

Letovi od Beograda do Mikonosa postoje svakog dana, ali kako direktna linija ne postoji ovo putovanje uvek podrazumeva promenu leta.

Najjednostavnija opcija za sve putnike iz Baograda jesu letovi sa presedanjem u Atini, a najkraće konekcije imaju kompanije Aegean Airlines i Air Serbia.

S obzirom da je od Atine do Mikonosa lako stići ferijem, veliki broj putnika koji planiraju letovanje na Mikonosu, odlučje se za let Beograd – Atina. 


Avio karte za let Beograd – Mikonos

Ukoliko ste se opredelili za letovanje na Mikonosu, avionske karte iz Beograda do Mikonosa ili samo do Atine, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Mikonosa, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite povoljne karte do Grčke, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno. 


Aerodrom Mikonos

Aerodrom na Mikonosu se nalazi na svega 4 kilometara od glavnog grada ostrva. Tokom leta, ovde sleću internacionalni i čarter letovi, dok ga preko zime uglavnom koriste domaće avio kompanije.


Kako da kupim avio kartu za Mikonos online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Mikonos online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MIKONOSU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Mikonosu

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

39 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.75 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.