Rezervišite Vaš let
Više opcija


Milano

Putovanje u Milano avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Milano – jedan je od najposećenijih gradova Italije. Savršen spoj tradicionalnog i modernog, u kombinaciji sa modom, umetnošću i neverovatno ukusnom hranom, čine ovaj grad na severu Italije autentičnim. Urbaniji izgled grada ne ostavlja isti utisak na turiste kao Rim ili neki drugi italijanski gradovi sa više nasleđa iz perioda Rimskog carstva, ali upravo ta posebnost je razlog da mu se mnogi rado vraćaju.

Beograd – Milano razdaljina i trajanje leta

Direktan let od Beograda do Milana traje u proseku 1 sat i 45 minuta. Za ovo vreme avion pređe nešto manje od 900 km, koliko iznosi vazdušna udaljenost između ova dva grada. Putovanje avionom do Milana, sa presedanjem, traje i nekoliko sati duže. Zato predlažemo da pogledajte ponudu direktnih letova.


Avio karte Beograd - Milano

Avio kompanija Air Serbia, u periodu od aprila do novembra, ima svakodnevne letove od Beograda do Milana. U pitanju su direktni letovi, a let traje oko 1h i 45min. Od novembra do aprila broj nedeljnih polazaka se smanjuje, pa u tom periodu sa Beogradskog aerodroma subotom ne postoje letovi za Milano. Svi avioni srpske nacionalne avio kompanije, sleću na Malpensa – najveći milanski aerodrom.


Ryanair letovi Niš – Bergamo (Milano)

Low cost kompanija Ryanair dva puta nedeljno ima letove na relaciji Niš – Bergamo. Bergamo se nalazi na 50 km udaljenosti od Milana i mnoge low cost kompanije ga koriste kao dolazni aerodrom za letove za Milano. Polasci su utorkom i subotom, a let traje 1 sat i 50 minuta.
Za sve one koji žele povoljnu kartu za Milano, predlažemo da pogledaju avio karte Ryanair-a za let Niš - Bergamo. Iako je aerodrom u Bergamu, to ne bi trebalo da bude prepreka, jer je povezanost ova dva grada jako dobra pa od aerodroma do centra grada možete stići za sat vremena.


Kako da kupim avio kartu do Milana online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Milano online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MILANU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Milanu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.