Rezervišite Vaš let
Više opcija


Minhen

Putovanje u Minhen avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Minhen – asocijacija za Oktobar fest, pivo, fudbal... Krase ga brojni epiteti, pa ćete neretko čuti da je Minhen miran, čist, šaren i netipičan nemački grad. On je prestonica najbogatije nemačke pokrajine Bavarske. Pa tako, ako putujete u Minhen, imajte na umu da je to bogat i skup grad. Pored prelepe arhitekture i svih sadržaja koje ovaj grad nudi, odlična pozicija vam omogućava da za 45 minuta budete na Alpima i uživate u neverovatnoj prirodi.

Beograd - Minhen razdaljina i trajanje leta

Udaljenost između Beograda i Minhena iznosi 940 km. Naravno, vazdušna razdaljina je manja, pa avion pređe put preko 700 km. U skladu sa tim, za putovanje kolima bi trebalo oko 12 sati vožnje, dok let traje oko 1 sat i 35 minuta.


Avio karte Beograd - Minhen

Direktan let za Minhen iz Beograda ima jedino avio kompanija Lufthansa. Polasci su svakodnevni, a broj dnevnih letova Beograd – Minhen varira tokom godine. Prema zimskom redu letenja kompanije Lufthansa, svakog dana postoje dva polaska, a od aprila do novembra taj broj se povećava na tri dnevna leta.


Wizz Air letovi za Minhen

Za putovanje u Minhen možete odabrati letove low cost kompanije Wizz Air, ali je bitno znati da njihovi avioni ne sleću na minhenski, već na aerodrom u Memingenu koji se nalazi na 110 km od Minhena. Polasci su ponedeljkom, sredom i petkom. Prednost low cost letova jeste često niža cena.


Niš - Minhen avionom

Direktan let od Niša do Minhena trenutno ne postoji. Alternativa mogu biti letovi avio kompanije Wizz Air, od Niša do Memingena. Wizz Air kompanija svakog ponedeljka i petka ima polaske za Memingen. U pitanju je direktan let i putovanje traje oko 1 sat i 55 minuta. Iako se ne sleće u Minhen, prednost je cena avio karte koja je niža nego za polaske Beograd – Minhen, a od aerodroma u Memingenu do Minhena se može stići autobusom, vozom ili nekim drugim prevozom.


Sarajevo – Minhen avionom

Samo kompanija Lufthansa ima direktne letove do Minhena, iz Sarajeva. Polasci su svakog dana i postoje dva polaska dnevno. Let u proseku traje 1 sat i 25 minuta.

Avioni iz Beograda i iz Sarajeva sleću na isti, internacionalni aerodrom u Minhenu, koji je drugi po veličini u Nemačkoj i smatra se jednim od najlepših i najpraktičnijih aerodroma za putnike.


Kako da kupim avio kartu do Minhena online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Minhen online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MINHENU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Minhenu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.80 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.90 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.