Rezervišite Vaš let
Više opcija


Minsk

Putovanje u Minsk avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Minsk - prestonica Belorusije, grad koji svoje posetioce oduševljava lepotom ali i čistoćom. Minsk je poznat po jezerima i fontanama kojih ima nekoliko stotina. Kada se nađete na Trgu pobede, onda znate da ste u centru Minska, a prepoznaćete ga po velikom obelisku sa elementima borbe. Ako unapred kupite karte, možete uživati i u nekom nastupu u čuvenom Beloruskom državnom cirkusu. Za dodir prirode dovoljno je ući u zelenu oazu u gradu - Gorki park, odakle sa velikog točka možete uživati u prelepoj panorami. U samom gradu nalazi se i Ostrvo suza sa kapelom podignutom u slavu beloruskih vojnika, pa se i to može naći u planu za obilazak.

Beograd - Minsk letovi

Let od Beograda do Minska, direktnom avionskom linijom, traje oko 2 sata i 15 minuta. Ako ipak kupite kartu za let sa presedanjem, izvesno je da će putovanje duže trajati ali, u zavisnosti od datuma, to može da bude svega sat i po ili dva sata duže putovanje.


Beograd - Minsk direktan let

Avio kompanija Belavia je jedina koja u ponudi ima direktan let od Beograda do Minska. Sa beogradskog aerodroma planirana su tri nedeljna polaska, u periodu od novembra do aprila. Ostalim mesecima broj letova se smanjuje. Direktan let traje dva sata i 15 minuta i sletanje je na Minsk National Airport- najveći međunarodni aerodrom Belorusije.


Avio karta za Minsk

Avionske karte za let od Beograda do Minska veoma jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Minska, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Belorusije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Avionske karte za direktan let od Beograda do Minska su u većini slučajeva najpovoljnija opcija za ovo putovanje.

Za uvid u cenu povratne karte do Minska, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Minsk online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Minsk online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MINSKU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Minsku

VALUTA

Beloruska rublja (BYR)

PIVO

0.5 lit

4 BYR

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 BYR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.60 BYRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.