Rezervišite Vaš let
Više opcija


Montevideo

Putovanje u Montevideo (Urugvaj) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Montevideo - prestonica Urugvaja, grad prelepe i raznovrsne arhitekture, poprilično je užurban i aktivan. Najlepši pogled na grad se pruža sa brda Sero, koje se nalazi na nekoliko kilometara od centra i na ovom uzvišenju je smeštena tvrđava iz doba španskih osvajanja, danas pretvorena u vojni muzej. Ono što će vas dočekati u Montevideu su ljubazni i prijateljski raspoloženi stanovnici ovog grada i naravno tango. Sunčane dane možete iskoristiti i za uživanje na nekoj od gradskih plža, a najpoznatija kupališta su Ramirez i Pokitos. Na samo sat i po vožnje od Montevidea, nalazi se plaža Punda del Este, jedna od najpoznatijih i najlepših u Južnoj Americi.

Beograd - Montevideo let

Let od Beograda do prestonice Urugvaja u najkraćem slučaju traje oko 18.5 sati, a neretko i po nekoliko sati duže. Direktna avionska linija ne postoji, ali do Montevidea možete stići i sa samo jednim presedanjem. Ipak, ponuda letova sa više konekcija je veća.


Avio karte za Montevideo, Urugvaj

Avionsku kartu za let do Montevidea vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Za proveru cene prema datumima koji vama odgovaraju, koristite pretraživač na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Urugvaja, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Montevideo, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Montevideo

Vremenska razlika između prestonice Srbije i Montevidea iznosi -5 sati u letnjem periodu. To znači da, kada stignete u Urugvaj, časovnike treba da pomerite unazad kako biste funkcionisali po lokalnom vremenu. Dok se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Montevideo online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Montevideo online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O MONTEVIDEU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Montevideu

VALUTA

Urugvajski pezo (UYU)

PIVO

0.5 lit

90 UYU

RESTORAN

Prosečan

restoran

650 UYU

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

36 UYUCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.