Rezervišite Vaš let
Više opcija


Montreal

Putovanje u Montreal avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Montreal - drugi po veličini grad u Kanadi, nastao na najvećem ostrvu arhipelaga na reci Sen Loren. Za Montreal se kaže da je najevropskiji kanadski grad, a interesatntno je da se ovde govori francuski i pošto je to zvanični jezik, natpisi na ulicama su takođe na francuskom. Naravno i ako govorite engleski, ovde ćete se lako snaći. Montreal je poznat i kao mesto odakle dolazi Cirque Du’Soleil, ali i kao grad u kom možete slušati dobar džez. Posle Njujorka ovo je grad koji ima najviše restorana po glavi stanovnika, pa možete biti sigurni da ćete ovde lepo jesti.

Beograd - Montreal letovi

Za putovanje avionom od Beograda do Montreala potrebna su minimum dva leta. Većina putnika se opredeljuje za letove sa konekcijom u Beču, Frankfurtu, Cirihu i Minhenu jer su ovi aerodromi dobro povezani sa beogradskim a i planirane pauze su relativno kratke pa putovanje ukupno traje oko 12 sati. Ukoliko vam duže putovanje ne predstavlja problem, veće čekanje između letova može da znači i nižu cenu karte.


Avio karte za Montreal

Avionsku kartu za let do Montreala vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu karte za Montreal, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Montreala, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Montreal, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Montreal

S obzirom da se nalazi blizu istočne obale SAD, Montreal je u vremenskoj zoni koja je 6 sati unazad u odnosu na onu kojoj pripada Srbija. Za privikavanje na lokalno vreme ali i radi normalnog funkcionisanja, časovnike odmah podesite na 6 sati unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Montreal online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Montreal online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MONTREALU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Montrealu

VALUTA

Kanadski dolar (CAD)

PIVO

0.5 lit

7 CAD

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 CAD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.25 CADCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.