Rezervišite Vaš let
Više opcija


Moskva

Putovanje u Moskvu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Moskva – moćna prestonica najveće države na svetu i jedan od najneverovatnijih gradova. Impozantne gradjevine koje možete videti obilazeći je, govore o istoriji, značaju i veličini ovog grada. Interesantna je činjenica da je Moskva izgrađena u obliku koncentričnih krugova, sa Kremljem u sredini. Čuveni moskovski metro je nadaleko poznat kao remek delo umetnosti. I još mnogo toga se može reći za ovaj grad, ali je najbolje posetiti ga.

Beograd - Moskva razdaljina i trajanje leta

Razdaljina koja iznosi preko 2.000 km drumskog puta, mnoge putnike za Moskvu će navesti da odustanu od ideje putovanja kolima ili autobusom. Vazdušna udaljenost takođe nije zanemarljiva, ali je svakako dužina trajanja putovanja mnogo manja, pa se tako avionom od Beograda do Moskve stiže za nepuna tri sata.


Avio karte Beograd – Moskva

Zbog velike udaljenosti ova dva grada, putovanje u Moskvu najčešće podrazumeva putovanje avionom. Direktan let od Beograda do Moskve imaju čak tri avio kompanije - Air Serbia, Aeroflot i Red Wings. Letovi su svakodnevni, samo što nemaju sve tri kompanije let svakog dana. Ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, sva tri prevoznika lete sa beogradskog aerodroma na neki od aerodroma u Moskvi. Ni jedna low cost kompanija nema direktne letove od Beograda do Moskve. Najpovoljnija avio karta uglavnom je za letove Red Wings-a.

Naravno, brojni su letovi sa beogradskog aerodroma koji podrazumevaju sletanje u neki evropski grad, pre dolaska u Moskvu. U tom slučaju putovanje traje duže.


Air Serbia letovi Beograd - Moskva

Air Serbia ima polaske svakog dana, a ponedeljkom, sredom i petkom po dva polaska dnevno. Svi letovi srpskog prevoznika završavaju se na najvećem moskovskom aerodromu Šeremetjevo (Sheremetyevo International Airport). Let u proseku traje 2 sata i 50 minuta.
Količina prtljaga na ovom letu zavisi i od toga za koju tarifu karte ste se opredelili. Najniža tarifa na letu do Moskve podrazumeva jedan komad ručnog prtljaga.


Aeroflot letovi Beograd – Moskva

Ruska avio kompanija Aeroflot takođe svakodnevno ima letove na relaciji Beograd – Moskva. Treba naglasiti da su letovi tri puta dnevno, tokom cele nedelje. Sva tri leta su direktna, pa putovanje u proseku traje 2 sata i 50 minuta.


Red Wings letovi Beograd - Moskva

Još jedna ruska avio kompanija uvela je direktne letove od Beograda do Moskve. Red Wings ima polaske svakog utorka, četvrtka i subote, u ranim jutarnjim časovima. Bitno je istaći da avioni ove kompanije sleću na aerodrom Domodedovo koji je 42 km udaljen od centra Moskve. Avio karte za letove ove kompanije često se mogu naći po veoma povoljnoj ceni.


Kako da kupim avio kartu do Moskve online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Moskvu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MOSKVI

Valuta i osnovne in formacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Moskvi

VALUTA

Rublja (RUB)

PIVO

0.5 lit

150 RUB

RESTORAN

Prosečan

restoran

1.250 RUB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

50 RUBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.