Rezervišite Vaš let
Više opcija


Muskat

Putovanje u Muskat avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Muskat - glavni grad države Oman, smešten je na uskom pojasu između planina i mora, duž Arapskog zaliva. Najpoznatije i najznačajnije su tri gradske celine- Muskat, Mutrah i Ruwi. Muskat je administrativno središte pa nije posebno zanimljiv turistima. Za Mutrah kažu da je prava duša Muskata, jer se ovde odvija najveći broj gradskih zbivanja, a ovde se nalazi i najlepša gradska promenade, posebno živa u večernjim satima. Ruwi je deo poznat i kao “mala Indija” sa najvećim brojem prodavnica, tržnih centara i neopisivom uličnom vrevom. Kada požalite odmor, u samom gradu nalaze se i predivne plaže, a najlepša je u blizini džamije Sultan Qaboos.

Beograd - Muskat let

Ni jedan let od prestonice Srbije do glavnog grada Omana nije direktan, pa je potrebno računati na barem na jedno presedanje. Naravno, kombinacijom više kompanija, do Muskata možete stići i sa više konekcija, ali će u tom slučaju putovanje trajeti znatno duže. Kompanije Qatar Airways i Etihat imaju u ponudi letove sa presedanjem u Dohi, odnosno Dubaiju i zbog kraćih pauza i blizine gradova, putovanje od Beograda do Muskata sa nekim od navedenih prevoznika traje najkraće- oko 8 sati.


Avio karte za let Beograd - Muskat

Avionske karte za let Beograd - Muskat možete jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Muskata, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Omana, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

Cenu povratne karte do Muskata možete takođe proveriti na pretraživaču sa vrha stranice, samo obeležite potrebno polje.


Vremenska razlika Beograd - Musakt

Vremenska razlika između Beograda i Muskata iznosi +2 sata, tokom letnjih meseci, pa ako u ovom periodu boravite u Omanu ne zaboravite da pomerite časovnike unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Muskat online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Muskat online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MUSKATU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Muskatu

VALUTA

Omanski rijal (OMR)

PIVO

0.5 lit

3 OMR

RESTORAN

Prosečan

restoran

6 OMR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.30 OMRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.