Rezervišite Vaš let
Više opcija


Nairobi

Putovanje u Nairobi (Kenija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Nairobi – prestonica Kenije, ujedno i najkosmopolitskiji grad Istočne Afrike. Nairobi je grad sa bogatim kulturnim životom, uzbudljivom noćnom zabavom i brojnim mestima gde možete jesti lokalnu hranu. Iako su haotičan saobraćaj i opravdani strah od pljačkaša realnost kojom se grad ne ponosi, ima dosta pozitivnih aspekata kojima će vas ovaj grad iznenaditi. Nacionalni park Nairobi u kojem ćete zakoračiti u lepotu netaknute prirode i svet divljih životinja, Nacionalni muzej Kenije, park Uhuru sa velikim ribnjakom u sredini... neke su od atrakcija zbog kojih ćete poneti neobične i lepe uspomene iz Nairobija.

Avio karte za let Beograd – Nairobi

Putnici koji iz Beograda putuju u glavni grad Kenije, na raspolaganju imaju samo letove sa presedanjem, jer direktan let od Beograda do Nairobija ne postoji.

Za putovanje do Nairobija planirajte najmanje 10 do 11 sati. Avionske karte za Nairobi možete kupiti na našem sajtu koristeći pretragu na vrhu strane.

 

Cena avionske karte za let do Nairobija

Cenu avio karte od Beograda do Nairobija, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. Pogledajte i uputstvo kako kupiti avionske karte.

Ukoliko želite povoljne avio karte do Nairobija, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Nairobi, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno. 

 

Vremenska razlika između Beograda i Nairobija

Vremenska razlika između srpske prestonice i glavnog grada Kenije je jedan sat u letnjem periodu, pa ako se tada nađete u Nairobiju časovnike pomerite unapred. U zimskim mesecima, ovo nije potrebno jer se tada satnica izjednačava. Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Nairobi online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Nairobi online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O NAIROBIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Nairobiju

VALUTA

Kenijski šiling (KES)

PIVO

0.5 lit

200 KES

RESTORAN

Prosečan

restoran

1.500 KES

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

80 KESCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.