Rezervišite Vaš let
Više opcija


Njujork

Putovanje u Njujork (New York) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Njujork- grad u kojem ćete imati osećaj kao da se nalazite u centru sveta. Smešten na istočnoj obali SAD-a, poznat je kao grad koji nikada ne spava. U Njujorku žive ljudi sa svih strana sveta, pa je ovo grad gde se sigurno nećete osećati kao stranac. Da biste videli i doživeli sve što ovaj grad pruža, nije dovoljno da ga posetite samo jednom. Time Square, Bruklinski most, Kip Slobode, Empire State Building, Rokfeler centar... samo su neki od simbola Njujorka koje ne smete da propustite ako se nađete u ovoj metropoli. Neizostavno, nekoliko sati svoje posete odvojite za uživanje u Central parku.

Beograd – Njujork (New York) trajanje leta

Let od Beograda do Njujorka u proseku traje 10 sati, ukoliko se putuje direktnom avionskom linijom. Trajanje leta sa presedanjem zavisi od avio kompanije za koju se odlučite. Prevoznici SWISS, Austrian, LOT i Lufthansa na letovima od Beograda do Njujorka imaju samo jedno zaustavljanje, pa putovanje ne traje mnogo duže nego u slučaju direktnog leta. Pauze su na aerodromima u Cirihu, Beču, Varšavi i Minhenu i traju maksimalno 1h i 30min.


Air Serbia direktan let za Njujork (New York)

Direktan let od Beograda do Njujorka nudi avio kompanija Air Serbia. Let u proseku traje 10 sati, dok je putovanje iz pravca Njujorka kraće i do Beograda se stiže za oko 8 sati i 30 minuta.

Polazaka ima tokom cele godine, a broj letova tokom nedelje varira u zavisnosti od sezone. 

Svi avioni kompanije Air Serbia sleću na međunarodni aerodrom John F Kennedy, jedan od najprometnijih u Severnoj Americi.


Cena avionske karte za Njujork

Cenu avionske karte od Beograda do Njujorka, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite povoljne karte do Njujorka, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Njujork, koja je jeftinija nego kada biste kupovali pojedinačne karte za svaki smer. 


Vremenska razlika između Beograda i Njujorka

Vremenska razlika između Beograda i Njujorka iznosi 6 u letnjem, odnosno 5 sati u zimskom periodu. To znači da je u Njujorku 5 ili 6 sati manje nego u Beogradu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Njujork online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za New York online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O NJUJORKU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Njujorku

VALUTA

Dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

7 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

40 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.75 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.