Rezervišite Vaš let
Više opcija


Nica

Putovanje u Nicu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Nica

Nica

Francuska

OD 196 €

Beograd - Nica promotivna akcija AIR SERBIA

Period prodaje:
Period putovanja: od 14.aprila 2022.
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • Mogućnost doplate većeg prtljaga

Nica- biser i neformalno glavni grad Azurne obale, jedan je od pet najnaseljenijih gradova Francuske. Ako Nicu posetite u letnjem periodu uživaćete u prelepim vrtovima, a grad je poznat i po brojnim vinogradima. Castel Plague je najlepša plaža u celoj regiji, krasi je blistavi beli pesak i kristalno plavo more. U pogledu na grad možete uživati sa vrha Mont Boron. Brojne posetioce Nica privlači predivnim starim centrom, neverovatnom arhitekturom i zaista velikom ponudom prodavnica, restorana i barova. Prva asocijacija na grad je Promenada Engleza- sedam kilometara duga šetališna staza uz obalu, sa koje se pruža divan pogled na Uvalu anđela. 

Beograd - Nica razdaljina i trajanje leta

Razdaljina između Beograda i Nice iznosi 1.324 km, za šta je potrebno nešto više od 12 sati vožnje kolima ili autobusom. Svakako komforniji i brži način da se stigne do Azurne obale je avionski prevoz.

Let od Beograda do Nice traje dva sata i deset minuta (direktna linija). 

 

Air Serbia let od Beograda do Nice

Jedina avio kompanija koja u svom rasporedu ima direktan let od Beograda do Nice je Air Serbia.

Letovi su planirani za svaki četvrtak i nedelju. Putovanje od Beograda do Nice, ako kupite kartu za let ovog prevoznika, trajaće 2h i 10 min, što je ujedno i najbrži način da stignete od jednog grada do drugog.

Ukoliko ipak putujete onim danima kada direktan let nije po rasporedu, možete kupiti avio karte prevoznika koji imaju letove sa presedanjem do Nice. U tom slučaju, putovanje će trajati nekoliko sati duže, u zavisnosti od toga za koju ste se avio kompaniju odlučili.

 

Avio karte Beograd – Nica

Avio karte za letove svih prevoznika od Beograda do Nice, možete kupiti direktno na našem sajtu.

Cenu avio karte do Nice, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Nice, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Kada putovati u Nicu?

Zbog idelane mediteranske klime, Nicu je lepo posetiti tokom cele godine. Sunčanih dana ima oko 200 godišnje i sneg jako retko pada. Prosečna temperatura leti je 27 stepeni, a zime su  jako blage sa temperaturama do 17 stepeni.

 

Kako da kupim avio kartu do Nice online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Nicu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O NICI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Nici

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

6 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.