Rezervišite Vaš let
Više opcija


Nirnberg

Putovanje u Nirnberg avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Nirnberg - drugi najveći grad u Bavarskoj, obiluje lepotama koje oduševljavaju brojne posetioce. Jedan od najlepših delova je Stari grad gde se mogu videti originalne gradske zidine, Carska palata, jedna od najvećih bolnica iz srednjeg veka… U Nirnbergu se nalazi i Nacistička kongresna sala, jedinstven primerak nacističke arhitekture. Ako putujete u decembru, imaćete priliku i da doživite Božićni vašar - jedan od najpopularnijih u Nemačkoj, a postoji još od XVI veka. Pored dosta istorije u Nirnbergu će vas dočekati i brojni restorani sa bavarskim specijalitetima, pabovi sa nemačkim pivima i sigurno mnogo zanimljivih iskustava.

Beograd - Nirnberg udaljenost

Razdaljina između Beograda i Nirberga iznosi oko 1.100km drumskog puta. Putovanje kolima bi trajalo više od 11 sati, dok se avionom može stići za oko 3 sata.


Beograd - Nirnberg let

Direktan let od Beograda do Nirnberga ne postoji. Za ovo putovanje potrebna su dva leta, a najkraće opcije su sa konekcijama na nekom evropskom aerodromu. Cirih, Beč, Minhen, Frankfurt, Amsterdam… 


Avio karte za let Beograd - Nirnberg

Avionske karte za letove od Beograda do Nirnberga možete jednostavno kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Nirnberga, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Nirnberg, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.

Direktan let Niš - Nirnberg

Putnicima iz Niša na raspolaganju je direktan let Niš - Nirnberg. Avio kompanija Air Serbia je jedina koja u svojoj ponudi let kojim bez presedanja možete stići od Niša do Nirnberga. Polasci su ponedeljkom i petkom. Direktan let Niš - Nirnberg u proseku traje 1 sat i 55 minuta.


Kako da kupim avio kartu za Nirnberg online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Nirnberg online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O NIRNBERGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Nirnbergu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.40 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.10 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.