Rezervišite Vaš let
Više opcija


Nju Delhi

Putovanje u Nju Delhi, Indija – avio karte, cene, korisne informacije...

Nju Delhi – glavni grad Indije, zahvaljujući svom dugogodišnjem postojanju, ima štošta da pokaže svojim posetiocima. Orijentalne gradske četvrti, uske uličice, bazari, hramovi i džamije očekuju vas u takozvanom starom Delhiju. Novi Delhi je izgrađen mnogo kasnije, a od starog se razlikuje po širokim avenijama, uređenim parkovima i modernim zgradama. U Nju Delhiju vas čeka mnogo znamenitosti, a neke koje ne smete propustiti su: spomenik India Gate i Rashtrapati Bhawan, tvrđavu Red Fort ( Lal Qila ), dok se čuvena džamija Jama Masjid nalazi u starom delu grada.

Beograd – Nju Delhi trajanje leta

Od Beograda do prestonice Indije svakodnevno postoje letovi različitih avio kompanija. Za sada, ni jedan prevoznik u svojoj ponudi nema direktan let Beograd – Nju Delhi. Iako nije moguće samo jednim letom doputovati iz jednog u drugi grad, pojedine avio kompanije nude letove sa samo jednim presedanjem, pa putovanje iz prestonice Srbije do glavnog grada Indije može da traje oko 11 sati. Za pojedine datume, kada su planirane kratke konekcije, letovi kompanije Alitalia, Qatar Airways i Aeroflot mogu da traju ukupno oko 10 sati.


Avio karte Beograd – Nju Delhi

Ako planirate putovanje u prestonicu Indije, ponudu avio karata svih kompanija koje nude letove od Beograda do Nju Delhija, možete pogledati na nasem sajtu.
Prevoznici koji nude letove sa jednim presedanjem od Beograda do Nju Delhija su: SWISS, Qatar Airways, Lufthansa, Aeroflot, Etihad Airways, Turkish Airlines.
Prilika za kupovinu povoljnih avio karata za Nju Delhi su promotivne akcije koje avio kompanije imaju u različitim periodima tokom godine.


Vremenska razlika između Beograda i Nju Delhija

Interesantno je napomenuti da vremenska razlika između ova dva grada iznosi +4 sata i 30 minuta. U zavisnosti od perioda putovanja, razlika može biti jedan sat više, zbog pomeranja sata unazad tokom zimskih meseci. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Indiju

Građanima Republike Srbije je potrebna viza za boravak na teritoriji Indije. Za sve dodatne informacije i potrebnu dokumentaciju, predlažemo da kosultujete amabasadu Indije.


Kako da kupim avio kartu za Nju Delhi online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Nju Delhi onlinepozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O NJU DELHIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Nju Delhiju

VALUTA

Indijska rupija (INR)

PIVO

0.5 lit

120 INR

RESTORAN

Prosečan

restoran

600 INR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

30 INRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.