Rezervišite Vaš let
Više opcija


Okland

Putovanje u Okland (Auckland Novi Zeland) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Okland - najveći grad na Novom Zelandu, nalazi se na severnom ostrvu okružen vodama Tasmanijskog mora sa jedne i Pacifika sa druge strane. Specifičan je po tome što leži na vulkanskom polju koje ima više od 50 vulkana. Obeležje grada je vulkansko ostrvo Rangitoto, posebno po svojoj flori i fauni, ali i po instalacijama koje su zaostavština II svetskog rata. Mesto odakle je možda i najbolje krenuti u obilazak grada je luka Waitemata, koja povezuje glavnu luku Oklanda , zaliv Hauraki i okean. Poseta Zoo vrtu je takođe jedinstveno iskustvo, jer se ovde mogu videti neke endemske vrste Novog Zelanda.

Let Beograd – Okland (Auckland)

Iako je od Beograda do Oklanda moguće doći i letom sa samo jednim presedanjem, neretko se dešava da se uz dva presedanja ipak brže stigne do ovog poznatnog grada na severu Novog Zelenda.

Polasci sa beogradskog aerodroma do gradova iz kojih se dalje nastavlja putovanje ka Novom Zelandu, postoje svakog dana, pa je izbor letova veliki.

 

Avio karte Beograd – Okland

Avionske karte za letove koji povezuju Beograd i Okland, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avionskih karata od Beograda do Oklanda na Novom Zelandu, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Oklanda, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

S obzirom da je do Oklanda potrebno više letova, cene ovih karata zavise od više avio prevoznika.

 

Vremenska razlika Beograd – Okland

Tokom letnjih meseci, vremenska razlika između ova dva grada je +10 sati, što se smanjuje za jedan sat kada u Srbiji počne zimsko računanje vremena. Zbog vremenske razlike, kada boravite u Oklandu, časovnike podesite 10 ili 9 sati unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Viza za Novi Zeland

Za građane Republike Srbije, neophodna je viza kako bi boravili na teritoriji Novog Zelanda. Predlažemo da sve informacije vezane za putnu dokumentaciju, potražite u nadležnim institucijama.

 

Kako da kupim avio kartu za Okland online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avio karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Okland online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Australiji i Okeaniji, do kojih često imamo jeftine avio karte


KRATKE ČINJENICE O OKLANDU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Oklandu

VALUTA

Novozelandski dolar (NZD)

PIVO

0.5 lit

10 NZD

RESTORAN

Prosečan

restoran

45 NZD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.75 NZDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.