Rezervišite Vaš let
Više opcija


Olbija

Putovanje u Olbiju (Sardinija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Olbija - smešten na severo-istoku Sardinije, ovaj antički grad nudi mnogo kulture, istorije i  atrakcija svojim mnogobrojnim posetiocima. Olbija je smeštena u spektakularnom zalivu, koji je najveći prirodni zaliv Mediterana. Po luksuznim hotelima, restoranima ali i gostima koje ćete zateći jasno je da je ovo luksuzniji deo Sardinije. Plaže i male uvale između stenovitih obala oduševiće svakoga. Cela obala severoistočne Sardinije se naziva Smaragdna obala, pa je jasno šta vas tamo čeka. Olbija ima idealnu poziciju koja omogućava i različite jednodnevne ture do nekoliko fenomenalnih mesta. Ono što je sigurno, jeste da u ovom delu Sardinije možete da uživate u predivnoj prirodi, bilo da se opredelite za obilazak morem ili kopnom.

Beograd - Olbija let

Od Beograda do Olbije ne postoji direktan let. Za ovo putovanje potrebno je da kupite kartu sa presedanjem, najčešće u Rimu, Beču, Cirihu, Minhenu ili Frankfurtu.  Uglavnom su letovi sa jednom konekcijom najbrži način da se stigne do ovog grada na severoistoku Sardinije.


Avio karta za Olbiju

Avio kartu za let od Beograda do Olbije na Sardiniji, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu karte, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice. Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Olbija, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje.

Ukoliko želite povoljne karte do Sardinije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.


Kada putovati u Olbiju?

Period u kojem najveći broj turista posećuje Olbiju je od aprila do oktobra, kada su dani sunčani i temperature mogu da budu veoma prijatne, ali u letnjim mesecima i visoke. Svakako u ovom periodu ćete retko imati kišovite dane. Ni temeperature u zimskim mesecima nisu niske jer ovde vlada mediteranska klima, ali svakako nisu za kupanje u moru i celodnevni boravak na plaži.


Kako da kupim avio kartu za Olbiju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Olbiju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O OLBIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko novca
vam je potrebno za osnovne troškove u Olbiji

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.