Rezervišite Vaš let
Više opcija


Orlando

Putovanje u Orlando (Florida) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Orlando - smešten u centralnoj Floridi, ovaj grad je pre svega poznat po brojnim zabavnim parkovima koje ovde možete posetiti pa ne čudi da je ovo destinacija popularna za porodična putovanja. Svakako najpoznatiji je Disney World, Universal Studio, Sea World i još mnogi. Još jedna od nezaobilaznih atrakcija je Svemirski centar Kenedi, odakle se lansiraju svemirske letilice, gde ćete imati i virtuelni doživljaj svemira. Ako poželite da vidite okean, neke od najlepših plaža Floride nalaze se na sat vremena vožnje. Za odlazak do Majamija će vam pak, trebati više vremena.

Beograd - Orlando let

Za let od Beograda do Orlanda ne postoji direktna avionska linija, pa putnici koji poleću sa beogradskog aerodroma moraju na nekom drugom da pređu na direktan let za Orlando. Ukoliko želite da imate samo jedno presedanje, onda to možete učiniti u Cirihu, Frakfurtu i Njujorku, ali svakako postoje i letovi sa više konekcija koji su ponekad i brža opcija. putovanje u proseku kraje oko 15 do 17 sati.


Avio karte za Orlando, Florida

Avionsku kartu za let do Orlanda možete veoma lako da kupite na našem sajtu.

Cenu karte, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Orlanda, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Orlando, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Orlando

Vremenska razlika između Beograda i Orlanda je -6 sati. To znači da dok boravite na Floridi, vaši časovnici bi trebalo da budu podešeni 6 sati unazad u odnosu na vreme u Srbiji. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Orlando online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Orlando online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ORLANDU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Orlandu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

4 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.