Rezervišite Vaš let
Više opcija


Osaka

Putovanje u Osaku avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Osaka - jedan od najvećih gradova Japana i metropola poznata kao centar japanske gastronomije, komedije i šou biznisa. Ovde možete da vidite jednu od 12 preostalih samurajskih tvrđava Japana. Jedan od najpoznatijih solitera je Umeda Sky Building, poseban po tome što se sa njegovog vrha pruža najlepši pogled na Osaku. Dotonbori je deo grada poznat i kao Brodway of Osaka, i ovde se nalaze najveće svetleće reklame, brojni kafići, barovi, restorani… pravo mesto za sve koji traže provod i zabavu.. Stanovnici Osake su poznati po tome što mnogo jedu, pa nemojte da vas začude na stotine štandova japanske brze hrane, na ulicama.

Beograd – Osaka let

Od Beograda do Osake ne postoji direktna avionska linija.

Zbog velike udaljenosti ova dva grada, putovanje avionom najkraće može da traje 16 sati i 50 minuta, a neretko i po nekoliko sati duže. Trajanje leta zavisi od avio kompanije za čije letove ste kupili kartu do Osake.

Lufthansa je prevoznik sa kojim ćete najbrže stići - karta za let od Beograda do Osake sa ovom avio kompanijom podrazumeva jednu pauzu u Minhenu, u tajanju od 4 sata i 15 minuta.


Avio karte za let Beograd – Osaka

Kupovinu avionske karte za let od Beograda do Osake u Japanu, možete izvršiti na našem sajtu.

Kako direktan let ne postoji, sve avionske karte za Osaku podrazumevaju minimum jednu konekciju, a dužina kao i aerodrom na kojem se pravi pauza i preseda na drugi let, zavise od avio kompanije za čije letove ste se opredelili.


Cena avionske karte za let do Osake

Cenu avio karte od Beograda do Osake, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Osake, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Osaku, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vremenska razlika između Beograda i Osake

Vremenska razlika između Beograda i Osake je +7 sati, kada je u našem delu sveta na snazi letnje računanje vremena. To znači da, ako putujete u ovaj japanski grad, časovnike treba da pomerite unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kojeg letite.


Kako da kupim avio kartu za Osaku online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Osaku online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O OSAKI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Osaki

VALUTA

Japanski jen (JPY)

PIVO

0.5 lit

400 JPY

RESTORAN

Prosečan

restoran

1.400 JPY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

225 JPYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.