Rezervišite Vaš let
Više opcija


Palermo

Putovanje u Palermo avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Palermo

Palermo

Italija

OD 139 €

Beograd - Palermo promotivna akcija AIR SERBIA

Period prodaje: otvoren
Period putovanja: od 14.juna 2023.
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • JEDAN PRAVAC • Mogućnost doplate većeg prtljaga 

Palermo - prestonica Sicilije, poznat je po svojoj arhitekturi, kulturi i istoriji. Hrana je još jedna od znamenitosti Palerma, jer u ovom gradu bilo kada i bilo gde možete jesti i piti. U glavnom gradu Sicilije naići ćete na brojne gradske zidine koje datiraju još iz antičkog perioda. Poznato je da se ovde nalazi Teatro Massimo- najveća zgrada opere u Italiji. Dok ste u Palermu, uživajte u šetnji njegovim uličicama i pogledu na neobične fasade. Žamor i gužva na bilo kojoj pijaci ili bazaru oslikava pravi život Sicilije. Najbliža plaža je Mondello, koja se nalazi nedaleko od samog grada.  

Beograd - Palermo udaljenost

Palermo je od Beograda udaljen više od 2.000 km, pa se samo pravi avanturisti opredeljuju da kolima putuju čak do prestonice Sicilije. Definitivno komforniji i dosta brži način je avionski prevoz.

 

Beograd - Palermo let

Direktan let od Beograda do Palerma trenutno ne postoji.

Iako ovo putovanje podrazumeva presedanje na nekom aerodromu nakon beogradskog, do Palerma se može stići za oko 4 sata.

Svakodnevno, neka od avio kompanija: Air Serbia, Alitalia ili Lufthansa , imaju letove sa beogradskog aerodroma do gradova odakle dalje možete preći na direktan let za Palermo. Letovi navedenih prevoznika su uglavnom najbrži način za putovanje do Sicilije, jer su planirane kratke pauze, a u najvećem broju slučajeva aerodromi na kojima se vrše konekcije su u Rimu i Minhenu.

 

Avio karte za let Beograd - Palermo

Avionske karte svih avio kompanija za letove od Beograda do Palerma, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Palerma, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Sicilije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Niš - Palermo let

Direktan let od Niša do Palerma ne postoji, a letovi sa presedanjem u ovom slučaju traju znatno duže nego kada je polazak iz Beograda.

 

Vreme u Palermu

Palermo ima takvu klimu, da je vreme ovde lepo tokom cele godine. Samo u zimskim mesecima može da se desi nekoliko nedelja hladnijeg vazduha.

Najtoplije je u periodu od juna do septembra, pa u Palermu možete letovati i u periodu kada prođe najveća gužva.

 

Kako da kupim avio kartu za let Beograd - Palermo

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Palermo online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O PALERMU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Palermu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.