Rezervišite Vaš let
Više opcija


Palma de Majorka

Putovanje u Palma de Majorku avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Palma de Majorka

Palma de Majorka

Španija

OD 168 €

Beograd - Palma de Majorka *promotivna akcija AIR SERBIA*

Period prodaje: otvoren
Period putovanja: do 27.oktobra
***NAPOMENE*** Uračunat samo rucni prtljag

Palma de Majorka - glavni grad Majorke, najvećeg Balearskog ostrva. Palma je moderan, kosmopolitski i grad sa pregršt mogućnosti. Prepoznatljivi simbol prestonice Majorke je veličanstvena katedrala Seu, koju možete videti skoro sa svake tačke u gradu. Najlepši pogled na istorijsko jezgo grada pruža se sa tvrđave Castell de Bellver. Prolazeći kroz Stari grad naići ćete na uske i starinske uličice, a ako poželite da se prošetate širokom mediteranskom promenadom onda idite do Ramble ili Passeig des Born. Palma de Majorka obiluje različitim lepotama, ali može da ponudi i dobru zabavu i različita, nezaboravna iskustava.

Beograd - Palma de Majorka let

Iako je Majorka jedna od najpopularnijih destinacija među turistima iz ovog dela Evrope, direktan let od Beograda do glavnog grada ostrva ne postoji. Za ovo putovanje neophodno je odabrati let sa presedanjem, a najbolja opcija je da to bude samo jedna konekcija sa kratkom pauzom. Pa tako kompanije Lufthansa, Air Serbia, SWISS, Vueling i još neke imaju letove koji traju oko 5 sati, što je ujedno i najkraće putovanje od Beograda do Palma de Majorke. 


Beograd - Palma de Majorka avio karte

Avionske karte svih prevoznika koji nude letove na relaciji Beograd - Palma de Majorka, možete vrlo jednostavno i brzo kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Palme, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Majorke, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za cenu povratne karte do Palma de Majorke obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Palmu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Palma de Majorku online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PALMA DE MAJORCI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Palma de Majorci

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.