Rezervišite Vaš let
Više opcija


Pataja

Putovanje u Pataju (Tajland) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Pataja - poznato letovalište u Tajlandu, nalazi se na istočnoj obali tajlandskog zaliva, nedaleko od Bangkoka. Grad se prostire uz obalu i popularan je ne samo zbog lepih plaža već i zbog široke lepeze atrakcija i aktivnosti koje vas ovde čekaju, noćnog života i zabave. Najpoznatija mesta koju većina turista poseti su selo slonova i “Pattaya Underwater World”, najveći akvarijum u Aziji. Iako je dugo imala imidž destinacije za provod na kojoj je prostitucija dosta prisutna, poslednjih godina intenzivno se radi na tome da Pataja postane mesto na koje će rado dolaziti i porodice, pa je u skladu sa tim i turistička ponuda postala veoma raznovrsna.

Beograd - Pataja let

Za putovanje od Beograda do Pataje avionom potrebna su minimum tri leta, odnosno dva presedanja. Ukupno trajanje puta, sa svim pauzama, je oko 20 sati. Većina prevoznika nudi letove sa konekcijom na ostrvu Puket.

Do Pataje možete putovati i tako što ćete kupiti kartu za let do Bangoka, odakle lako možete stići autobusom. Pataja je od Bangkoka udaljena oko 150km.


Avio karte za Pataju

Avionsku kartu za let do Pataje veoma jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Pataje, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vreme u Pataji

Za letovanje u Pataji, najbolji period je od novembra do februara. Tada su temperature najprijatnije, ni previše visoke niti niske, a padavine su retke. Mart, april i maj su vrući meseci, kada su temperature ali i vlažnost vazduha na visokom nivou, pa boravak u ovom periodu nije tako prijatan. Kišna sezona traje od juna do oktobra.


Viza za Tajland

Građanima republike Srbije je potrebna viza za boravak na Tajlandu. Za sve detalje oko potrebne dokumentacije i procedure za dobijanje dozvole za ulazak u zemlju, potrebno je kosultovati Konzulat kraljevine Tajland u Beogradu.


Kako da kupim avio kartu za Pataju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Pataju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PATAJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Pataji

VALUTA

Tajlandski baht (THB)

PIVO

0.5 lit

79 THB

RESTORAN

Prosečan

restoran

450 THB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

10 THBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.