Rezervišite Vaš let
Više opcija


Peking

Putovanje u Peking, Kina – avio karte, cene, korisne informacije...

Peking – grad sa preko 20 miliona stanovnika, impozantan je već po ovom podatku. Prestonica Kine, za putnike sa zapada predstavlja potpuno novi svet, ni nalik velikim evropskim gradovima. S obzirom na broj stanovnika ali i broj turista, u Pekingu ćete konstantno biti okruženi ljudima, a prelazak pešačkog prelaza biće posebno iskustvo. Glavni grad Kine pruža najbolji uvid u istoriju cele zemlje. Znamenitosti koje nikako ne smete propustiti su Zabranjeni grad, u središtu Pekinga, Nebeski hram i naravno Kineski zid, koji se nalazi nedaleko od grada.

Beograd – Peking trajanje leta

Velika razdaljina ali i nepostojanje direktnog leta od Beograda do Pekinga, uslovi su da putovanje od Srbije do Kine dugo traje. Ako se odlučite za letenje sa samo jednim presedanjem, od jednog do drugog grada možete stići u proseku za 14 sati. Ako pak pravite duže pauze ili imate više presedanja, putovanje može da traje i preko 20 sati.


Letovi Beograd – Peking

Putovanje u prestonicu Kine podrazumeva jedan ili više letova. Svakog dana postoje letovi koji spajaju Beograd i Peking, a cena, dužina trajanja leta i broj pauza zavisi od avio prevoznika. Avio kompanije koje u svojoj ponudi imaju letove za Peking sa samo jednim presedanjem su Etihad, Aeroflot, LOT, Quatar Airways, Turkish Airlines

Na našem sajtu možete kupiti avionsku kartu za letove do Pekinga. Mnoge avio kompanije koje poleću sa beogradskog aerodroma, lete i do prestonice Kine, pa je i ponuda karata velika.

Cena avio karte za Peking zavisi od mnogo faktora, pa predlažemo da u pretraživaču na ovoj stranici unesete željene datume i proverite cenu za period koji vama odgovara.


Vreme u Pekingu

Leta u Pekingu su topla ali i vrlo vlažna, pa je bolji period za posetu ovog grada jesen, koja je umereno topla. Još jedna prednost je i to što je tokom jeseni broj turista manji.


Vremenska razlika izmedju Beograda i Pekinga

Vremenska razlika izmedju Beograda i Pekinga je +6 sati, u period letnjeg računanja vremena. Ako u Peking putujete tokom zimskih meseci, časovnik pomerite 7 sati unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Pekinga online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Peking online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PEKINGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Pekingu

VALUTA

Juan (CNY)

PIVO

0.5 lit

14 CNY

RESTORAN

Prosečan

restoran

100 CNY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 CNYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.