Rezervišite Vaš let
Više opcija


Podgorica

Putovanje u Podgoricu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Podgorica – grad koji leži na pet reka, predstavlja administrativni i ekonomski centar Crne Gore. Glavni grad Crne Gore svakako ima šta da ponudi svojim posetiocima - potrebno je samo da znate gde da idete. Most Ribnica, stari grad, muzej grada Podgorica, crnogorski Nijagarini vodopadi na reci Cijevna... i još mnogo toga vrednog posete nalazi se ili u samom gradu ili na svega nekoliko kilometara udaljenosti od Podgorice.

Beograd - Podgorica razdaljina i trajanje leta

Od glavnog grada Srbije do prestonice Crne Gore potrebno je preći 430 km. Za taj put, trebalo bi između 7 i 8 sati vožnje automobilom. Međutim, vazdušna razdaljina između ova dva grada je 279 km, pa let traje nepunih sat vremena, što je posebno značajno za poslovne i sve one putnike koji često moraju da putuju iz jednog u drugi grad.


Avio karte Beograd - Podgorica

Sa Beogradskog aerodroma Nikola Tesla svakodnevno poleću avioni za Podgoricu. Direktne letove imaju dve avio kompanijeAir Serbia i Montenegro Airlines. Let traje od 45 min do sat vremena. S obzirom na malu vazdušnu razdaljinu između Beograda i Podgorice, kratko trajanje leta je očekivano.

Tokom cele nedelje, Air Serbia i Montenegro Airlines imaju više dnevnih polazaka iz Beograda za Podgoricu. Polazak je sa internacionalnog aerodroma u Podgorici i termini leta zavise od kompanije i dana u nedelji.

Avio karte za let Beograd – Podgorica kompanije Air Serbia nije teško naći ako se uzme u obzir da u većem delu godine dnevno postoje tri direktna leta sa ovom putanjom.

Nacionalna avio kompanije Crne Gore, Montenegro Airlines za šest dana u nedelji ima po dva polaska, dok subotom Montenegro Airlines ima čak tri direktna leta sa beogradskog do internacionalnog aerodroma u Podgorici.


Kako da kupim avio kartu do Podgorice online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PODGORICI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Podgorici

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

1.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

11 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.90 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.