Rezervišite Vaš let
Više opcija


Portland

Putovanje u Portland avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Portland - najveći i najpoznatiji grad Oregona, države na severozapadu Amerike, poznat je po svojoj neobičnosti, zanimljivim naseljima, kvalitetnoj kafi i ukusnoj hrani koju možete probati u mnogobrojnim restoranima širom grada. Na posetioce najsnažniji utisak ostavljaju stanovnici Portlanda koji su izrazito ljubazni i prijateljski raspoloženi. Ulice su vrlo dobro prilagođene brojnim biciklistima, a kako grad nema previše uzbrdica, bicikl je možda i najbolje prevozno sredstvo za obilazak grada. Portland je tokom cele godine domaćin festivala najrazličitijih vrsta, pa je zabava ovde zagarantovana kad god da ga posetite.

Beograd - Portland letovi

Za let od Beograda do Portlanda na severozapadu Amerike, potrebno je više od 16 sati i minimum dva leta. Direktna linija ne postoji, pa je presedanje neophodno, a u zavisnosti od cene karte i trajana pauza, na raspolaganju su vam letovi sa jednim ili više presedanja. Prilikom pretrage, imajte u vidu da se neretko dešava da, zbog boljih konekcija, putovanje sa više presedanja traje kraće.

Aerodrom u Portlandu se nalazi na oko 10 kilometara udaljenosti od centra grada.


Avio karte za Portland

Avionske karte za let od Beograda za Portland vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu. Kako ovaj let uglavnom podrazumeva i više prevoznika, cene mogu relativno brzo da se menjaju.

Cenu karte za Portland, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Amerike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Portland, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Portland

Vremenska razlika između Beograda i Portlanda je -9 sati. Privikavanje na ovoliku vremensku razliku može da bude malo teže, pa budite spremni na to. U svakom slučaju, prvi korak za prilagođavanje lokalnom vremenu u Portlandu je da svoje časovnike pomerite 9 sati unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Portland online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Portland online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PORTLANDU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Portlandu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

5 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.