Rezervišite Vaš let
Više opcija


Porto

Putovanje u Porto avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Porto - drugi po veličini grad u Portugaliji, nalazi se na severu zemlje i pored Lisabona jedna je od omiljenih turističkih destinacija ovog dela pirinejskog poluostrva. Uske i strme uličice, zanimljiva arhitektura, zeleni vrtovi, srdačni stanovnici i kvalitetno vino - sve ovo vas čeka u Portu. Ako ste se odlučili za posetu, planirajte šetnju obalom uz reku Duro i pređite metalni most Dom Luis koji spaja njene dve obale, odakle ćete imati prelep pogled na grad. Svojom lepotom iznenadiće vas stogodišnja železnička stanica Sao Bento. Susret sa Atlantskim okeanom, sigurno će biti jedan od upečatljivijih utisaka koje ćete poneti iz Porta.

Avio karte Beograd - Porto

Put koji je potrebno preći od Beograda do Porta, broji skoro 3 hiljade kilometara, pa je prevoz avionom logičan izbor. Avioni brojnih avio kompanija koje nude letove do Porta, svakodnevno poleću sa beogradskog aerodroma.

Svakog dana postoje letovi od Beograda do Porta, ali ni jedna avio kompanija nema u ponudi direktan let, pa ovo putovanje podrazumeva presedanje na nekom aerodromu. Vreme trajanja leta zavisi od prevoznika za koji se odlučite, kako zbog udaljenosti aerodroma na kojem se vrši konekcija tako i zbog dužine pauze između dva leta.

Na kraće trajanje leta možete računati ako se odlučite za Lufthansu ili SWISS. Navedeni prevoznici prave kratku pauzu i od Beograda do Porta možete da stignete za oko 6 sati.

Avio karte za putovanje u Porto možete kupiti na našem sajtu.

 

Cena avio karte Beograd – Porto

Cenu avionske karte od Beograda do Porta, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Porta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Porto, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

 

Kako da kupim avio kartu za Porto online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Porto online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PORTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Portu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

1.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

15 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.