Rezervišite Vaš let
Više opcija


Prag

Putovanje u Prag avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Prag

Prag

Češka

OD 81 €

Beograd - Prag promotivna akcija AIR SERBIA

Period prodaje: do 10. avgusta
Period putovanja: do 30. septembra  
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • Mogućnost doplate većeg prtljaga• JEDAN PRAVAC

Prag – najveći i glavni grad Češke, svojom panoramom oduzima dah posetiocima, a brojni mostovi su nezaobilazna stanica svakoga ko se ovde nađe. Smešten je na desnoj obali reke Vltave, a najlepši pogled na samu reku pruža se sa čuvenog Karlovog mosta. Stari grad je najlepši i najstariji deo Praga i svakako vredan posete. Lepotu češke prestonice možete sagledati sa nekog od brojnih uzvišenja odakle se pružaju najlepši pogledi na grad. Iz Beograda do Praga avionom može da se stigne za malo više od dva sata, a raspored letova i cene karata možete proveriti na ovoj stranici.

Udaljenost Beograda i Praga

Razdaljina od Beograda do Praga iznosi oko 900 km. Da bi se prešao ovoliki put, potrebno je više od 8 sati vožnje autobusom ili automobilom. Između ova dva grada, avion treba da pređe put od 740 km, pa putovanje u proseku traje dva sata.


Beograd – Prag avionom

Direktan let od Beograda do Praga prema redu letenja ima samo kompanija Air Serbia.
Takođe, nekoliko avio kompanija ima letove od Beograda do Praga, koji podrazumevaju usputno sletanje i zaustavljanje na nekom drugom aerodromu. U tom slučaju, putovanje traje duže, ali u nekim slučajevima razlika može biti manja od sat vremena.


Air Serbia letovi Beograd – Prag

Air Serbia je jedina kompanija koja ima direktan let od Beograda do Praga. Polasci su svakog dana i let traje dva sata i 10 minuta. Poletanje je sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a sletanje na Vaclav Have aerodrom u Pragu. Dnevno je planiran po jedan polazak. Isto toliko letova ima i iz Praga do Beograda.


Avionom iz Niša do Praga

Od Niša do Praga ne postoji direktna avionska linija. Jedina opcija da iz Niša avionom stignete do prestonice Češke jesu letovi sa presedanjem.

Cena avionske katre Beograd – Prag

Da biste saznali cenu avionske karte od Beograda do Praga, koristite pretraživač na našoj stranici i dobićete sve aktuelne ponude avio kompanija za datume koji vas interesuju.


Kako da kupim avio kartu do Praga online?

Avio kartu možete kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ako iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite online avio kartu za Prag, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PRAGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Pragu

VALUTA

Češka kruna (Kč)

PIVO

0.5 lit

40 Kč

RESTORAN

Prosečan

restoran

370 Kč

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

24 KčCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.