Rezervišite Vaš let
Više opcija


Puket

Putovanje na Puket, Tajland – avio karte, cene, korisne informacije...

Puket – najveće a ujedno i jedno od luksuznijih i razvijenijih ostrva Tajlanda. Nalazi se na jugozapadu zemlje i godišnje odmor i provod ovde nalazi više stotina hiljada turista. Puket je popularan po plažama sa sitnim belim peskom, kao i po luksuznim hotelima i poprilično avanturističkom i slobodnom duhu koji se oseća na celom ostrvu. Iako je samo ostrvo prelepo, Zaliv Phang Nga, James Bond i Phi Phi ostrva, samo su neke od lepota u okolini Puketa, koje ne smete propustiti. Odmor na Puketu će sigurno biti prelepo i nezaboravno iskustvo.

Avio karte Beograd – Puket

Direktan let od Beograda do čuvenog tajlandskog ostrva još uvek ne postoji, iako se broj putnika koji iz naših krajeva odlaze na Puket, konstantno povećava. Međutim, putovanje na Puket može biti lako realizovano, ako se odlučite za neku od avio kompanija koje nude letove sa jednim presedanjem i sa kraćim pauzama između letova. U tom slučaju putovanje traje oko 14 časova. Avio kompanije Qatar Airways, Etihad, Turkish Airlines, Aeroflot, Emirates, neki su od prevoznika koji nude kratke konekcije na usputnim aerodromima, pa pauze između dva leta traju oko dva sata.

Cena avio karte Beograd – Puket zavisi od datuma putovanja, ali na cenu može da utiče i to da li ste kartu kupili ranije ili nekoliko dana pred put. Takođe, avio kompanije objavljuju promotivne akcije tokom godine, pa je to dobra prilika za kupovinu jeftine avio karte za Puket.

Na ovom sajtu mozete pratiti sve aktuelne promocije avio karata.


Viza za Tajland

Gradjanima republike Srbije je potrebna viza za boravak na Tajlandu. Za sve detalje oko potrebne dokumentacije i procedure za dobijanje dozvole za ulazak u zemlju, potrebno je kosultovati Konzulat kraljevine Tajland u Beogradu.


Vremenska razlika Beograd - Puket

Vremenska razlika izmedju Beograda i Puketa je +5 sati, tokom letnjeg računanja vremena. Ako letujete na Puketu, časovnike pomerite 5 sati unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kada je najbolje posetiti na Puket?

Kako većina posećuje Puket zbog lepih plaza i mora, u želji da uživa u njima, najbolji period za posetu Puketu je u vreme suve sezone. Puket pripada zapadnoj obali Tajlanda, pa bi trebalo izbegavati period od juna do novembra, kada su padavine najobilnije. Za letovanje na Puketu najbolje je planirati period tokom zime i proleca.


Kako da kupim avio kartu do Puketa online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Puket online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PUKETU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Puketu

VALUTA

Baht (THB)

PIVO

0.5 lit

70 THB

RESTORAN

Prosečan

restoran

250 THB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

30 THBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.