Rezervišite Vaš let
Više opcija


Pula

Putovanje u Pulu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Pula – najveći grad u Istri, poznata je po velikom broju kulturno-istorijskih znamenistosti ali i dogadjaja. Prepoznatljivi simbol grada, čuvena pulska Arena, danas je pozornica za brojne domaće i svetske zvezde. U Puli treba uživati u sunčanom vremenu, brojnim sadržajima koje grad nudi svojim posetiocima, ali svakako i u obilasku ostataka srednjevekovnih bedema grada. Do Pule se može stići i avionom, a direktan let iz Beograda postoji samo u letnjim mesecima.

Direktan let Beograd – Pula

Na relaciji Beograd – Pula postoji direktan let, ali samo od sredine juna do sredine septembra. Jedina avio kompanija koja saobraća između ova dva grada je Air Serbia. Ostalim mesecima, direktan let Beograd – Pula ne postoji. Odlazni je Beogradski aerodrom Nikola Tesla, a dolazni medjunarodni aerodrom u Puli, koji se nalazi na 6 km od centra grada.

Air Serbia u periodu od sredine juna do sredine septembra ima četiri polaska nedeljno na relaciji Beograd – Pula. Letovi su svakog ponedeljka, srede, četvrtka i subote. Navedenim danima postoji po jedan polazak dnevno, a termin leta zavisi od dana u nedelji.

Iz Pule za Beograd istim danima lete avioni Air Serbia.


Kako da kupim avio kartu do Pule online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Pulu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PULI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troskove u Puli

VALUTA

Hrvatska kuna (KN)

PIVO

0.5 lit

16 KN

RESTORAN

Prosečan

restoran

115 KN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

11 KNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.