Rezervišite Vaš let
Više opcija


Rejkjavik

Putovanje u Rejkjavik (Island) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Rejkjavik - najveći i glavni grad Islanda i glavno turističko odredište svih koji posete ovo neverovatno ostrvo. Rejkjavik je kombinacija kulture, istorije i društvenog života, pa je ovde lako naći i dnevnu i noćnu zanimaciju. Oko grada se nalaze brojna mala mesta i sela gde možete videti prelepu prirodu, biljke i životinje. Dok ste na Islandu nikako ne bi trebalo propustiti odlazak u Plavu lagunu - veliki spa kompleks sa toplom vodom, pa je kupanje u njoj uživanje i tokom hladnih dana. Rejkjavik je dobra polazna tačka za obilazak brojnih vodopada, fjordova i ostalih delova Islanda.

Beograd - Rejkjavik avion

Direktna avionska linija od Beograda do Rejkjavika ne postoji, pa prevoz avionom podrazumeva minimum dva leta. Za putovanje bi trebalo planirati minimum devet sati, a neretko i više jer razlika u ceni karte može da bude značajna ako se opredelite za malo duži let.


Avio karte za let Beograd - Rejkjavik

Avio kartu za let do Rejkjavika vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Rejkjavika, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Islanda, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte do Rejkjavika, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču. 


Vreme u Rejkaviku

Na Islandu tokom cele godine možete očekivati svežije vreme i često poprilično vetrovite dane. Ako želite da vidite kitove, onda bi trebalo da planirate posetu u periodu od maja do septembra. Letnji meseci imaju prijatnije temperature, dan je znatno duži i tada se organizuju brojni festivali. Međutim, da biste videli čuvenu severnu svetlost- Auroru Borealis, razmislite o putovanju u kasnu jesen ili zimu.

Kako da kupim avio kartu za Rejkjavik online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Rejkjavik online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O REJKJAVIKU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Rejkjaviku

VALUTA

Islandska kruna (ISK)

PIVO

0.5 lit

1.200 ISK

RESTORAN

Prosečan

restoran

7.000 ISK

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

460 ISKCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.