Rezervišite Vaš let
Više opcija


Rim

Putovanje u Rim avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Rim - sigurno jedan od najšarmantnijih i najromantičnijih gradova Evrope, a mnogi će reći i sveta. Svojom lepotom i duhom, Rim je osvojio srca brojnih pisaca, slikara, muzičara, ali i „običnih ljudi” koji su imali sreću, da neko vreme provedu u Rimu i uživaju u njegovim lepotama. Putovanje u Rim je uvek dobra ideja, a ukoliko želite da putujete avionom, pročitajte i ostatak teksta.

Beograd – Rim razdaljina i trajanje leta

Prosečno trajanje leta Beograd - Rim (direktan let) je 1 sat i 35 minuta. Razdaljina između Beograda i Rima iznosi oko 1.300 km, dok je vazdušna udaljenost skoro duplo manja, odnosno oko 720 km. Kada ovo uzmete u obzir, putovanje u Rim avionom nameće se kao logičan i svakako izbor koji garantuje veći komfor i udobnost. Česti letovi iz Beograda i sve povoljnije cene avio krata za Rim, doveli su do toga da je putovanje avionom u Rim poslednjih godina sve pristupačnije.


Avio karte Beograd – Rim

Ukoliko želite brzo i bez presedanja da stignete u Rim, potrebno je da kupite avio kartu za direktan let na relaciji Beograd - Rim avio kompanija Air Serbia i Alitalia.

Obe kompanije imaju redovne, dnevne polaske sa Beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Ponedeljkom, četvrtkom i subotom iz Beograda do Rima Air Serbia ima letove čak dva puta dnevno.

Cena avio karte za Rim zavisi od toga da li kupujete za jedan pravac ili je u pitanju povratna karta. Uvek je povoljnije ukoliko se odlučite za povratnu kartu. Imajte na umu da povoljne avio karte za Rim možete kupiti u toku trajanja brojnih akcija i promotivnih perioda koje nude avio kompanije, dok su cene avio karata za Rim često znatno više u periodu od aprila do juna, kao i tokom septembra i oktobra. Trenutno nijedna low cost kompanija nema letove iz Beograda do Rima.

Direktan let Niš - Rim

Iz Niša, dva puta nedeljno postoje direktni polasci za Rim. Air Serbia je prevoznik koji saobraća na ovoj relaciji i direktan let Niš - Rim se realizuje dva puta nedeljno - utorkom i petkom. Trajanje leta je sat vremena i 45 minuta. Sva sletanja su planirana na međunarodni aerodrom Leonardo da Vinci.


Kako da kupim avio kartu do Rima online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Rim online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O RIMU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Rimu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

27 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.