Rezervišite Vaš let
Više opcija


Rio de Žaneiro

Putovanje u Rio avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Rio de Žaneiro – iako nije prestonica, definitivno je najpoznatiji i najposećeniji grad Brazila, mesto o kojem mnogi maštaju. Najlepši pogled na grad imaćete sa nekog od dva brda koja se nalaze u samom gradu - Korkovado na kojem je statua Hrista, simbol Ria ili Glava šećera, do koje možete stići žičarom. Energiju ovog neverovatnog grada najbolje ćete osetiti na nekoj od njegovih plaža - Kopakabni, Ipanemi ili Leblonu. Ovo je grad gde možete uživati u zlatnim plažama, zelenim brdima, salsi i dobrom fudbalu, ali i u brojnim drugim lepotama.

Beograd - Rio de Žaneiro razdaljina

Za putovanje iz Srbije do Brazila potrebno je dosta vremena, iako je u pitanju avionski prevoz. Razdaljina između ove dve zemlje iznosi preko 9 hiljada kilometara, pa je višesatno putovanje očekivano, ali svakako vredno svakog minuta.


Avio karte Beograd - Rio de Žaneiro

Direktan let između ova dva grada ne postoji. Za putovanje od Beograda do Ria, potrebno je minimum dva leta, a često i više. Trajanje leta zavisi od toga koliko traje presedanje i koliko ih ima. Pa tako, najkraći let do Ria traje 15h sa jednim presedanjem i sa pauzom tokom presedanja.

Avio kompanije koje imaju dobre konekcije iz Beograda su: Alitalia, Swiss, Lufthansa, Air France...

Rio ima dva aerodroma. Prometniji aerodrom na koji ćete najverovatnije sleteti ako putujete u Rio je Rio je Galeao International Airport, udaljen oko 20 km od centra grada. Drugi, svakako manje prometan je aerodrom Santos Dumont, koji se koristi kao konekcija sa drugim aerodromima u Brazilu.


Vreme u Rio De Žaneiru

Letnja sezona u celom Brazilu pa tako i u Riu poklapa se sa našom zimom. U skladu sa tim, najlepše ali i najskuplje je putovati u Rio u periodu od decembra do marta. Cene avionskih karata su tradicionalno visoke u periodu čuvenog karnevala koji se u Riu održava svakog februara. Medjutim, ako karte kupite nekoliko meseci pred put ili po promotivnim cenama, putovanje avionom u Rio ne mora da znači i visoku cenu avionske karte.


Vremenska razlika između Beograda i Rio de Žaneira

Između Beograda i Ria je razlika -4 sata, što znači da je u Riu četiri sata unazad u odnosu na vreme u Srbiji. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Rio de Žaneira online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Rio online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O RIO DE ŽANEIRU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Rio de Žaneiru

VALUTA

Brazilski real (BRL)

PIVO

0.5 lit

8 BRL

RESTORAN

Prosečan

restoran

60 BRL

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 BRLCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.