Rezervišite Vaš let
Više opcija


Roterdam

Putovanje u Roterdam avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Roterdam - drugi po velični gradu Holandiji i velika luka, nalazi se na svega jedan sat vožnje od Amsterdama. Roterdam je i važan kulturni i univerzitetski centar. Grad ima stari, istorijski deo, ali i moderni centar zbog kojeg je dobio nadimak “Menhetn na Mesi”. Roterdam obiluje parkovima, stazama za bicikliste, neobičnom arhitekturom i muzejima, pa će svako naći atrakciju za sebe. Poznat je i po svojoj multikulturalnosti, i taj duh ćete sigurno osetiti na ulicama ovog lučkog grada. Leti u Roterdamu možete uživati i na nekoj od plaža na obalama reke Mese, koja prolazi kroz ceo grad.

Beograd - Rorerdam udaljenost

Beograd i Roterdam razdvaja više od 1.700km drumskog puta, pa bi putovanje kolima trajalo oko 18 sati. Avionski prevoz je svakako kraći, a da postoji direktan let, bio bi i značajno komforniji vid putovanja.


Beograd - Roterdam letovi

Za let od Beograda do Roterdama potrebno je minimum jedno presedanje jer direktna avionska linija ne postoji. Kako se nalazi nedaleko od Amsterdama i Ajndhovena, veliki broj putnika se opredeljuje za kombinaciju direktnog leta do nekog od navedenih gradova sa drumskim prevozom do Roterdama.


Avio karte za Roterdam

Avionsku kartu za let Beograd - Roterdam, veoma jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Roterdama, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Roterdama, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Roterdam, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu do Roterdama online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Roterdam online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ROTERDAMU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Roterdamu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.