Rezervišite Vaš let
Više opcija


Salzburg

Putovanje u Salzburg avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Salzburg - grad u podnozju Alpa, nezaobilazna je tačka svakog proputovanja kroz Austriju. Poseban geografski položaj obezbedio je predivan pogled na snežne alpske vrhove, tokom cele godine. Najpoznatiji predstavnik Salzburga, kako nekada tako i danas je Mocart, pa je rodna kuća i muzej posvećen ovom umetniku jedna od glavnih gradskih atrakcija. Novi i stari deo grada razdvojeni su rekom Salzah, a na prvi pogled stari će vas podsetiti na primorske gradove sa uskim uličicama. Kako je Salzburg grad lepe arhitekture, bogate kulture i istorije, izvesno je da ćete u obilasku uživati i sigurno pronaći mnogo zanimljivih mesta i znamenitosti.

Beograd - Salzburg udaljenost

Razdaljina između Beograda i Salzburga je 820km drumskim putem, za šta je potrebno oko 8 sati vožnje. Putovanje avionom može da traje i trostruko kraće.


Beograd - Salzburg let

Direktan let od Beograda do Salzburga trenutno ne postoji. Iako putovanje podrazumeva presedanje, možete planirati da će trajati oko 2.5 do 4.5 sata, što nije previše naporno. Najviše polazaka ima kompanija Austrijan, sa kojom let od Beograda do Salzburga podrazumeva presedanje u Beču, sa često ne mnogo dugim pauzama.


Air Serbia let Niš - Salzburg

Air Serbia u ponudi ima direktan let do Salzburga, ali sa polaskom iz Niša. Let Niš -  Salzburg u proseku traje sat vremena i 45 minuta i planirani polasci su svakog utorka i četvrtka. Ovo je ujedno najbrži i često najpovoljniji način za putnike iz Srbije da otputuju u Salzburg.


Avio karta za let do Salzburga

Avionsku kartu za let od Beograda ili Niša do Salzburga, možete veoma jednostavno i brzo da kupite na našem sajtu.

Cenu avio karte do Salzburga, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Salzburga, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Niš - Salzburg, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Salzburgu

Salzburg je prelep tokom septembra i oktobra, jer su letnje gužve prošle, a vreme je prijatno za šetnju i uživanje u lepotama ovog grada. Tokom marta i aprila vreme i dalje može da bude prohladno, ali ipak bolje nego tokom zime. Kad god da putujete u Salzburg, ponesite kišobran jer su kišni dani mogući tokom cele godine.


Kako da kupim avio kartu za Salzbugr online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Salzburg online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

KRATKE ČINJENICE O SALZBURGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Salzburgu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.