Rezervišite Vaš let
Više opcija


Samos

Putovanje u Samos avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Samos - ostrvo smešteno na jugoistoku Grčke, u blizini Male Azije. Samos je jedno od najbrdovitijih grčkih ostrva, prepuno borove šume, zelenila i prirodnog hlada. Vati je glavni grad i velika luka, a u njegovoj blizini se nalaze neke od najpoznatijih plaža - Tsambou, Lemonakia, Tsamadou. Verovatno najšarmatniji pa i najposećeniji gradić na ostrvu je Pitagorio. Samos je poznat i po grnčariji i predmetima napravljenim ovim zanatom, a najveći broj prodavnica sa umetnimama naći ćete u gradu Karlovasi. Ma koliko se trudili da obiđete sve, na Somosu će uvek ostati neka znamenitost ili kutak koji niste stigli da vidite.

Beograd - Samos trajanje leta

Samos je od Beograda udaljen preko 1.300km, pa je putovanje kolima opcija za koju se retko ko odluči. Avion je ipak logičniji način prevoza od Srbije do ovog ostrva.

Putovanje najkraće traje 3 sata i 50 minuta i podrazumeva presedanje na aerodromu u Atini.


Beograd - Samos letovi

Od Beograda do Samosa svakodnevno postoje letovi, koji podrazumevaju presedanje na nekom usputnom aerodromu. Od kombinacije letova za koju ste se odlučili, zavisi i dužina trajanja putovanja i lokacija na kojoj se vrši konekcija.

Trenutno, najkraće putovanje do Samosa možete da imate ako iz Beograda letite kompanijom Air Serbia i u Atini pređete na let prevoznika Olympic. U tom slučaju, ukupno trajanje dva leta sa pauzom je 3 sata i 50 minuta.


Avio karte za let od Beograda do Samosa

Avionsku kartu za sve letove do Samosa možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Samosa, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Samosa, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vreme na Samosu

Na Samosu dominira sredozemna klima i leta su često duga i bez padavina, dok su zime poprilično blage. To znači da će letovanje na Samosu sigurno biti ispunjeno suncem i lepim vremenom.


Kako kupiti avio kartu do Samosa online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Samos online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SAMOSU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Samosu

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.20 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.