Rezervišite Vaš let
Više opcija


San Francisko

Putovanje u San Francisko avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

San Francisko

San Francisko

SAD

OD 761 €

Beograd - San Francisko promotivna akcija TURKISH AIRLINES

Period prodaje: otvoren
Period putovanja:  otvoren
***NAPOMENE*** Uračunat cekirani prtljag   • Povratna karta  

San Francisko - grad u severnoj Kaliforniji, poznat je i kao jedan od najslikovitijih i najliberalnijih gradova SAD-a. Prepoznatljiva građevina San Franciska je Godlen Gate, čuveni crveni most preko kojeg je najlepše preći peške ili biciklom. Posebna atrakcija su mali tramvaji (cable car) koji se ručno voze, a saobraćaju kroz strme centralne gradske ulice. Najveća ulica je Market Street, iz koje se možete uputiti ka bilo kojoj znamenitosti. China Town u San Francisku je najveći kvart ovog tipa, van granica Kine. Na pristaništima uz zaliv, možete posmatrati foke koje uživaju u suncu ali i probati lokalni specijalitet- čorbu od školjki serviranu u lepinji.

Beograd – San Francisko let

Direktan let od Beograda do San Franciska ne postoji.

Za putovanje između ova dva grada, uglavnom je najbolje opredeliti se za neku avio kompaniju koja nudi let sa jednim presedanjem, ali ponekad cena može biti niža ako se ipak opredelite za više od dva leta.

Za sada, najkraće putovanje (15 sati) od Beograda do San Franciska nudi kompanija Lufthansa sa presedanjem u Minhenu ili Frankfurtu. SWISS, Air Serbia, Austrian i Turkish Airlines su prevoznici sa kojima ćete do San Franciska putovati oko 15 ili 16 sati.

 

Beograd – San Francsiko avionska karta

Avionska karta od Beograda do San Franciska, kako je već navedeno, podrazumeva više od jednog leta, ponekad istom ali neretko i letovima različitih avio kompanija.

Avio kartu do San Franciska možete kupiti na našem sajtu koristeći naprednu pretragu avio karti, koja se nalazi na vrhu strane. Pogledajte i kako kupiti avionsku kartu.

Cenu avio karte do San Franciska, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Amerike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Vremenska razlika Beograd – San Francisko

Vremenska razlika iznosi čak -9 sati. To znači da je, ako iz Srbije putujete u San Francisko, potrebno svoje časovnike da pomerite 9 sati unazad, u odnosu na vreme kod nas. Najbolje je da to učinite odmah po sletanju, kako biste se što pre privikli na novu satinicu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Vreme u San Francisku

Ako želite toplije dane, San Francisko je najlepše posetiti u periodu od septembra do novembra jer su tada često temperature znatno više nego u prethodnim, letnjim mesecima. Prijatne, ali ne tako tople, su i temperature tokom proleća, a i broj kišnih dana je mali.

 

Kako da kupim avio kartu za San Francisko online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za San Francisko online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SAN FRANCISKU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u San Francisku

VALUTA

Dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

6 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

40 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.75 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.