Rezervišite Vaš let
Više opcija


San Hoze

Avio putovanje u San Hoze (Kostarika) – avio karte, cene, korisne informacije...

San Hoze – glavni i najveći grad Kostarike. Iako po površini jako mala, Kostarika ima dosta toga uzbudljivog i lepog da ponudi - plaže, egzotične životinje, vulkani... U San Hoze mnogi dolaze kada prave pauzu između letova, a njegova centralna lokacija ga čini idelanom tačkom odakle mogu da se obilaze ostale lepote cele države. Najveću pažnju posetilaca San Hozea privlače Narodno pozorište i Prekolumbijski muzej zlata. Ako dođete do Kostarike, dajte priliku njenom glavnom gradu, da ga bolje upoznate.

Trajanje leta Beograd – San Hoze

Zbog velike udaljenosti Srbije i Kostarike, putovanje traje oko 15 sati sa pauzama za presedanje. Naravno, ukupno trajanje zavisi od dužine i broja svih letova kao i od pauze koja se između njih pravi.


Avio karte Beograd - San Hoze

Ukoliko polazite iz Beograda, u Kostariku možete doputovati samo avionom. Direktan let ne postoji, ali na našem sajtu možete kupiti avio karte za nekoliko avio kompanija kojima možete stići od Beograda do San Hozea. Naravno, ovi letovi podrazumevaju presedanje na jednom ili više aerodroma. Dobre konekcije su preko Ciriha Swiss Air-om i Pariza avio kompanijom Air France.


Vremenska razlika između Beograda i San Hozea

Vremenska razlika između ova dva grada iznosi 7 sati. U San Hozeu je sedam sati manje u odnosu na Beograd. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Kostarike online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za San Hoze onlinepozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SAN HOZEU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u San Hozeu

VALUTA

Kostarikanski kolon (CRC)

PIVO

0.5 lit

1.500 CRC

RESTORAN

Prosečan

restoran

12.000 CRC

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

400 CRCCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.