Rezervišite Vaš let
Više opcija


Sankt Peterburg

Putovanje u Sankt Peterburg avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Sankt Peterburg – poznat i pod nekadašnjim imenom Lenjingrad, drugi je po veličini grad u Rusiji, a u jednom periodu je čak bio i prestonica umesto Moskve. Grad leži na reci Nevi koja je, zbog veoma hladnih zima, zaleđena u periodu od decembra do aprila. Čuvene Bele noći doživećete ako Sankt Peterburg posetite u junu ili julu. Arhitektura je jedan od aduta ovog grada, a znamenitosti koje ne bi trebalo propustiti su: muzej Ermitaž sa Zimskim dvorcem, Petropavlovska tvrđava kao simbol grada, Hram Hristovog Vaskrsenja koji je sada muzej, bulevar Neve… lista je duga, pa za St. Petersburg odvojite više dana.

Beograd – Sankt Peterburg trajanje leta

Od Beograda do Sankt Peterburga u Rusiji potrebno je preći 1.808 km avionom. Putovanje kolima bi trajalo duže od jednog dana, pa je prevoz avionom znatno kraći i lakši.

Let od Beograda do Sankt Peterburga traje dva sata i 45 minuta, ukoliko se radi o direktnom letu.

Direktan let Beograd – Sankt Peterburg

Putnici iz Beograda direktnim letom mogu da stignu do Sankt Peterburga.

Direktan let Beograd – Sankt Peterburg traje 2 sata i 45 minuta. Air Serbia je jedina avio kompanija koja ima let bez presedanja na ovoj relaciji. Raspored letova nije isti tokom cele godine - u letnjem periodu polasci su tri puta nedeljno, dok za novembar i decembar nema planiranih polazaka.

Avioni kompanije Air Serbia sleću na aerodrom Pulkovo koji je 23 km udaljen od centra Sankt Peterburga.

Ukoliko se ipak opredelite za let sa presedanjem, polasci su svakog dana. U ovom slučaju, najkraće putovanje do Sankt Peterburga traje 4 sata i 20 minuta, a neretko i preko šest sati - sve zavisi od toga za kog prevoznika se opredelite.

Avio karte Beograd – Sankt Peterburg

Avionsku kartu za let od Beograda do Sankt Peterburga možete kupiti na našem sajtu, bilo da želite direktan ili let sa presedanjem.

Cena avio karte Beograd – Sankt Peterburg

Cenu avio karte od Beograda do Sankt Peterburga, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Sankt Peterburga, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Sankt Peterburg, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za oba smera pojedinačno.

Vreme u Sankt Peterburgu

Ovaj grad na severozapadu Rusije ima kratka i prohladna leta, a duge i veoma hladne zime. Ako ste putovanje isplanirali za jun ili jul, imaćete priliku da iskusite Bele noći - period u godini kada se ulična rasveta u Sankt Peterburgu ne pali, jer nije potrebna. U zimskim mesecima sigurno će biti hladno, ali i čarobno.


Vremenska razlika izmedju Beograda i Sankt Peterburga

Vremenska razlika u odnosu na Beograd je dva sata, pa u Sankt Peterburgu časovnike pomerite unapred.


Kako da kupim avio kartu za Sankt Peterburg online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio karte za Sankt Peterburg online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SANKT PETERBURGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Sankt Peterburgu

VALUTA

Rublja (RUB)

PIVO

0.5 lit

150 RUB

RESTORAN

Prosečan

restoran

1000 RUB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

40 RUBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.