Rezervišite Vaš let
Više opcija


Santijago (De Čile)

Putovanje u Santijago (de Čile) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Santijago - prestonica Čilea je dinamičan i kosmopolitski grad čija raznovrsnost isijava iz mnogobrojnih različitih naselja od kojih je sastavljen. Može se reći da je Santijago poslednjih godina postao grad za ljubitelje umetnosti, hrane i vina. Obavezno posetite i pazarite na La Vega Central - najvećoj pijaci u celom Čileu. Za obilazak grada, bicikl je odličan izbor a na raspolaganju vam je i dosta organizovanih tematskih tura. Planine koje okružuju Santijago nude veliki izbor aktivnosti: šetnju, planinarenje, jahanje, skijanje, rafting kao i ture vina. Ovo je grad za koji vam treba vremena, da biste obišli sve ono što ima da vam ponudi.

Beograd - Santijago letovi

Od Beograda do glavnog grada Čilea ne postoji direktan let.

Za ovo putovanje, putnicima koji kreću iz Srbije trebaće minimum 19 do 20 sati leta. U zavisnosti od kombinacije letova i dužine trajanja pauze na usputnim aerodromima, može se destiti da let sa dva presedanja traje kraće od onog sa jednim.

Ako želite putovanje sa samo jednom pauzom, predlažemo da pogledate ponude avio prevoznika koji lete od Beograda do Londona, Pariza ili Rima, odakle dalje postoje direktni letovi do Santijaga.

 

Avio karte Beograd - Santijago

Avionske karte za sve letove od Beograda do Santijaga, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Santijaga u Čileu, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Čilea, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vremenska razlika između Beograda i Santijaga

Prestonica Čilea i glavni grad Srbije imaju vremensku razliku -5 sati u periodu letnjih meseci. Pa tako, kada boravite u Čileu ne zaboravite da pomerite časovnike unazad. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Santijago online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Santijago online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O SANTIJAGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Santijagu

VALUTA

Čileanski pezo (CLP)

PIVO

0.5 lit

2.800 CLP

RESTORAN

Prosečan

restoran

15.000 CLP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

780 CLPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.