Rezervišite Vaš let
Više opcija


Sao Paulo

Putovanje u Sao Paulo – avio karte, cene, korisne informacije...

Sao Paulo – najveći grad u Brazilu i sedmi po veličini u svetu. Zbog svoje veličine, ovaj grad je privlačan brojnim biznismenima, ali je isto tako zanimljiv turistima koji žele da osete i dožive Brazil i Južnu Ameriku. Sao Paulo je bogat u istorijskom i kulturnom smislu. Zahvaljujući istorijskom nasleđu, u gradu se može videti dosta statua, parkova, muzeja i galerija. Sao Paulo je poznat i po nepredvidivom vremenu. Interesantno je da ovde leti pada više kiše nego tokom zimskih meseci. Kao destinacija koju posećuje veliki broj turista, najveći brazilski grad je i domaćin brojnih interesantnih događaja tokom cele godine. 

Beograd – Sao Paulo trajanje leta

Ne postoji direktan let od Srbije do Brazila, pa je iz Beograda do Sao Paula potrebno više sati – preko 12. Ako se odlučite samo za jedno presedanje, putovanje bi trebalo da traje kraće. S obzirom na to da je razdaljina između ova dva grada 10 hiljada kilometara, višesatno putovanje je očekivano.


Avio karte Beograd – Sao Paulo

Putovanje avionom od Beograda do Sao Paula u Brazilu, podrazumeva više od jednog leta. Možete se opredeliti za jedno ili više presedanja, a putovanje između ova dva grada se najčešće obavlja preko aerodroma u Parizu. Air France i Turkish Airlines su avio kompanije koje najčešće nude povoljne letove za Sao Paulo.
Avionsku kartu od Beograda do Sao Paula možete kupiti na našem sajtu.
Cena avio karte varira tokom godine, ali su frebruarski letovi često povoljniji.


Vremenska razlika između Beograda i Sao Paula

Kada putujete u Sao Paulo iz Beograda ne zaboravite da vratite sat 4 sata unazad, koliko iznosi vremenska razlika između ova dva grada. Pri spramenju za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Sao Paula online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Sao Paulo onlinepozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Južnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O SAO PAULU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Sao Paulu

VALUTA

Brazilski real (BRL)

PIVO

0.5 lit

8 BRL

RESTORAN

Prosečan

restoran

70 BRL

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4.30 BRLCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.