Rezervišite Vaš let
Više opcija


Sarajevo

Putovanje u Sarajevo avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Sarajevo – po površini nije veliki grad, ali njegova veličina se meri po tome šta ima da ponudi svojim posetiocima, a zasigurno ima mnogo toga. Istorijske znamenitosti, prirodne lepote i poseban doživljaj susreta Istoka i Zapada... sve su to razlozi zbog kojih veliki broj turista svake godine poseti glavni grad Bosne i Hercegovine. Uske ulice prepune zanatskih radnjica i dućana u kojima se prodaje sveže mlevena kafa, karakteristične su za Baš čaršiju, istorijski i kulturni centar grada. Provedite nekoliko dana u Sarajevu i osetićete duh, istoriju i posebnost ovog grada.

Beograd - Sarajevo razdaljina i trajanje leta

Između Beograda i Sarajeva nalazi se oko 300 km drumskog puta, koji se u proseku pređe za 5 sati vožnje. Za sve koji žele avionom da se prevezu do Sarajeva, putovanje će trajati dosta kraće - oko 50 minuta.

Avio karte Beograd – Sarajevo

Iako putovanje od Beograda do Sarajeva ne traje dugo, bez obzira za koje prevozno sredstvo se odlučite, let od 50 min će za mnoge biti idealno rešenje u slučaju da imaju malo vremena ili često putuju od jednog do drugog grada. Ako želite avionom da putujete od Beograda do Sarajeva, pogledajte ponudu avio karata kompanije Air Serbia na našem sajtu.

Direktan let od Beograda do Sarajeva svim danima ima kompanija Air Serbia. Sleće se na medjunarodni aerodrom u Sarajevu, koji se nalazi nedaleko od centra grada.

Iz Sarajeva za Beograd takođe svakodnevno lete avioni Air Serbie. Medjunarodni aerodrom u Sarajevu nalazi se na svega nekoliko kilometara od centra grada, za šta je potrebno oko 20 minuta vožnje kolima. Gradskim prevozom je takođe moguće lako doći od aerodroma do centra grada i obrnuto. Sa aerodroma u Sarajevu, direktnim letovima možete putovati do brojnih većih gradova u Evropi: Beograd, Istanbul, Beč, Budimpešta, Zagreb, Minhen, Stokholm... Avio karte za polaske iz Sarajeva takođe možete kupiti na našem sajtu.

Kako da kupim avio kartu do Sarajeva online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio karte za Sarajevo online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SARAJEVU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Sarajevu

VALUTA

Konvertibilna marka (KM)

PIVO

0.5 lit

3 KM

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 KM

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.80 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.