Rezervišite Vaš let
Više opcija


Šarm El Šeik

Putovanje u Šarm El Šeik (Egipat) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Šarm El Šeik - turistički grad na istoku Egipta, na jugu sinajskog poluostrva, smešten je na obali Crvenog mora. Ovde možete uživati u prelepom moru i nestvarnom svetu koji živi u njegovim dubinama, ali takođe možete iskusiti boravak u pustinji i popiti čaj sa beduinima. Ni noćni život nije nešto što nedostaje posetiocima ovog egipatskog letovališta. Resorti kojih ima zaista mnogo, uglavnom su luksuzni i egzotični, a domaćini su više nego ljubazni i gostoljubivi. U starom delu grada (Stari market) možete osetiti tipičnu arapsku kulturu. Tokom boravka u Šarm El Šeiku, makar jednom priuštite sebi opuštanje uz nargilu i arapsku muziku, u tipičnom orijentalnom ambijentu sa šarenim jastucima.

Beograd - Šarm El Šeik letovi

Direktan let od Beograda do Šarm El Šeika ne postoji. Za putovanje avionom na ovoj relaciji potrebna su minimum dva leta. Svakodnevno postoje letovi sa jednim presedanjem i za sada ih možete naći jedino u ponudama avio kompanija Pegasus i Turkish Airlines. U oba slučaja presedanje je u Istanbulu. Kako se ne leti direktno od Beograda do Šarm El Šeika, trajanje leta varira i zavisi od više faktora.


Avio karte za let Beograd - Šarm El Šeik

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Šarm El Šeika, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Šarm El Šeika, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Egipta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte Beograd- Šarm El Šeik, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Šarm El Šeik online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Šarm El Šeik online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

 

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.
Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ŠARM EL ŠEIKU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Šarm El Šeiku

VALUTA

Egipatska funta (EGP)

PIVO

0.5 lit

26 EGP

RESTORAN

Prosečan

restoran

150 EGP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3 EGPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.